Vogue
Juni 2013

magazine / Vogue

Juni 2013

Datum

Vogue juni loopt over van het optimisme, schrijft hoofdredacteur Karin Swerink in haar editorial, te beginnen met de zonovergoten cover met Doutzen Kroes. Ze werd in Griekenland gefotografeerd door Josh Olins, in de mooiste badmode van het seizoen.

Accessoires staan in het teken van natuur, met animal print, raffia, bloemen, print shawls en ronde zonnebrillen - verzameld door fashion editor Saskia van Langevelde.

Fiona Hering schrijft over punk als inpiratiebron en sprak met de Britse curator van de expositie in het Metropolitan Museum of Art, Andrew Bolton: 'Rebellie hoort bij de jeugd, jongeren zouden veel fantasievoller en gedurfder mogen zijn in hun presentatie.'

In Karen van Ede's beautygids gaat het over hardlopen, lenteschoonmaak en zelfbruinen - alles om de komende weken verder weinig omkijken meer te hebben naar lijf en leden.

Mode staat in het teken van style en sensuality - met model Linda Jeuring in een shoot van Annemarieke van Drimmelen en Dimphy den Otter, met zinnelijke doch bedekte ontwerpen die een nieuwe sensualiteit ademen.

Modejournalist Georgette Koning verklaart het fenomeen Hedi Slimane, de artistiek directeur van Saint Laurent Paris - met diens eigen foto's van model Jourdan Dunn in de zomercollectie die overal uitverkocht is.

Erin Wasson zwemt met dolfijnen, surft en danst op Curaçao in het paradijselijke Santa Barbara Beach & Golf Resort in de ideale zomergarderobe, met styling van Jetteke van Lexmond.

Model en Dolce & Gabbana-ambassadeur Marpessa Hennink - het eerste model met een fotoboek - werd door Fiona Hering geïnterviewd over haar nieuwe rol: 'Ik ken Stefano en Domenico al zo lang. Dat is ook de reden dat ze mij hebben benaderd, ze wilden het klein en in de familie houden'.

Vogue's Maartje Laterveer portretteert een nieuwe generatie talent - met beroemde ouders, die alle zeven bewijzen dat je met een lastige zilveren lepel in je mond ook ver kunt komen, van Zoë Kravitz tot Limi Feu.

Vogue Favorieten ten slotte, is geheel gewijd aan de laatste hotspots in Los Angeles, van vintage shoppen op Rose Bowl Market, celebs spotten langs Robertson Market en schnitzels eten in Palm Springs.

Op de cover: 
Doutzen Kroes siert de cover van Vogue Nederland juni. Het topmodel werd in Griekenland gefotografeerd door Josh Olins .

Haar: Shon, make-up: Yadim, model: Doutzen Kroes, fashion editor: Claire Richardson, fotograaf: Josh Olins, Productie: Valery Katsuba

Editor: Karin Swerink
Cover: Josh Olins
Model: Doutzen Kroes

Mei 2013

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten