Vogue
Word een all-natural beauty met Vogue's groene luxeproducten

magazine / Vogue

Word een all-natural beauty met Vogue's groene luxeproducten

Datum
Auteur
Door de redactie
Sophie Delaporte, William Turner, Vogue Nederland, juli/augustus 2018

Deze zomer draait het allemaal om groen: niet alleen buiten, in het bos of in het park, maar ook in onze badkamerkastjes. Natural, organic, vegan en sustainable zijn ook in beauty steeds belangrijkere waarden, maar hoe maak je een goed begin? Luxeproducten die enkel bestaan uit de rijkste stoffen afkomstig van Moeder Aarde. Zo moeilijk is het niet om over te stappen op een groener beautyritueel. Vogue helpt je daar zelfs een handje bij.

Vogue beautybox

Vogue stelde exclusief de all-natural Beautybox samen, die je nu cadeau krijgt bij een abonnement. De luxeproducten uit de box zijn geschikt voor elk huidtype en voor alle leeftijden. Ze bevatten de mooiste grondstoffen die de natuur te bieden heeft. Wat daarin zit? Moisturizers en maskers van Esse Normal Skin, een Colour Correcting Powder van Dr. Hauschka, een heerlijke dagcreme van Naïf en nog veel meer. Dr. Hauschka is een favoriet van Frans model en VS Angel Camille Rowe, terwijl ILIA een cultfavoriet is van een slimme, natuurlievende beauty zoals Emma Watson. Deze merken uit Vogue's beautybox staan garant op de lijst van de grootste beauty's ter wereld, die een groene lifestyle prefereren. Jij verzorgt je innerlijke en uiterlijke schoonheid toch ook het liefst op een natuurlijke, pure manier? Sla nu je slag.

Krijg nu de ultieme beautybox met all-naturel producten cadeau bij een abonnement op Vogue. Nu 8x Vogue + Natural Beautybox t.w.v. €236,15 samen voor maar €45.

Model Jessica Gyasi over haar ultieme vakantiebestemming in de Dominicaanse Republiek

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten