Vogue
Natasha Poly thuis aan de Amstel in de nieuwe Vogue november 2017

magazine / Vogue

Natasha Poly thuis aan de Amstel in de nieuwe Vogue november 2017

Datum
Auteur
Karin Swerink
Alique, Vogue Nederland, November 2017.

Het novembernummer van Vogue ligt donderdag 12 oktober in de winkel, en is dan ook online te bestellen. 

Supervrouwen
Bij alle shows frontrow, aan tafel bij modediners in Parijs of in de zandbak van een Amsterdamse kinderspeelplaats: Natasha Poly kom ik al jaren overal tegen. Het supermodel met 54 covers op haar naam is geboren en getogen in Rusland, maar woont sinds 2011 met haar Nederlandse man en dochtertje in Amsterdam. Aan de Amstel, helemaal niet ver van de Vogue-redactie vandaan. En dus werd het hoog tijd voor een cover met dit stiekem best een beetje Nederlandse model, dat naast een van de mooiste vrouwen ter wereld ook een warme intelligente vrouw met acteertalent blijkt. 

Dat ik tijdens mijn werk zoveel geweldige vrouwen tegenkom is een van de leukste kanten van dit vak. Irma Boom bijvoorbeeld, die kwam spreken tijdens de laatste Vogue-redactiebrainstorm. Fiona interviewde de wereldberoemde Queen of Books uitgebreid voor dit nummer. De Britse tech-expert Sophie Hackford heeft de modewereld elk jaar aan haar lippen hangen tijdens haar seminars op het modecongres van Condé Nast en voorspelt in dit nummer een toekomst zonder social media, maar mét mensen die 150 jaar worden. 

Kortom, alwéér een nummer bomvol supersterke, inspirerende vrouwen. De rest van dit issue staat vol mode die daarbij past: van een Flash vol jassen waarmee je elke storm trotseert, tot de persoonlijke wishlists van vier Vogue-redacteuren en een serie met de warmste, zachtste wintermode van het seizoen. 

Tot slot wil ik iedereen die aanwezig is bij ons allereerste Vogue Fashion Festival enorm bedanken. Wat een feest om twee dagen omringd te zijn door de meest inspirerende iconen uit de modewereld! Van de stylist van Michelle Obama tot Dean & Dan van Dsquared2, en van Negin Mirsalehi tot Viktor & Rolf

Karin Swerink
Editor in Chief

PS De coole Vogue-sweater die op het festival wordt gelanceerd, krijg je nu bij een abonnement én is binnenkort te bestellen via vogue.nl

Fotografie: Alique
Styling: Martien Mellema
Haar en make-up: Irena Ruben / House of Orange voor Chanel en Balmain Hair Couture
Manicure: Jessica Scholten / NCL Representation
Modellen: Natasha Poly / Women Management NY

Hands Off: waarom we pleiten voor de afschaffing van het woord 'slet'

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten