Vogue
David Lloyd - Vogue Online Shopping Night - Sports & Health

Fashion / Vogue Online Shopping Night - Sports & Health / David Lloyd

David Lloyd Agenda

Vogue Online Shopping Night Only - Ladies Only: 14 dagen trainen bij een van de 7 David Lloyd Clubs in Nederland voor maar € 2. Je bespaart € 25.
Wanneer - De proefperiode loopt tot 28 februari 2017 (start voor 15 februari) en geldt alleen voor 14 aaneengesloten dagen
Profiteren van de korting? Ga op 25 januari tussen 12.00 - 00.00 uur naar www.davidlloyd.nl/vogue en vul het formulier in.

David Lloyd is de nr.1 premium health-, tennis- en fitnessclub van Europa. Nederland heeft inmiddels zeven exclusieve David Lloyd Clubs: in Amsterdam, Blijdorp, Capelle, Dordrecht, Eindhoven, Rotterdam Centrum en Utrecht. Afgelopen jaar zijn ze voor miljoenen vernieuwd, waardoor de setting nog luxer is. Bovendien is de coaching uiterst professioneel en het sportaanbod ongekend. Van virtual spinning en cardio tot tennis, hatha yoga en zwemmen: je hoeft geen moment bang te zijn voor routine. En het is een handige optie als jij meer van de groepsles bent en je vriendin meer van een potje squash. Spreek je na afloop af in de spa of de café bar.

 

Tijdstip
12:00 – 00:00 uur
Favoriet
Toevoegen aan favorieten

Meer over David Lloyd in:

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten