Checklist: dit is wat je wil weten over Vogue Living Online Shopping Night op woensdag 8 juli 2020

De Vogue Living Online Shopping Night checklist zodat je de beste sale deals scoort.

vogue living
Vogue Living

Inmiddels zitten we allemaal al even thuis. Hoogtijd om eens je huis een nodige upgrade te geven. Inspiratie nodig? Dan is Vogue Living Online Shopping Night hier voor jou, hét online shopping event bomvol geweldige kortingen op je favoriete webshops dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt op woensdag 8 juli.

In deze surrealistische tijden is Vogue Living Online Shopping Night hier om je te inspireren met het vinden van de perfecte items die je op dit moment nodig hebt, waardoor je in deze bizarre tijd naast jezelf te verwennen ook je favoriete merk ondersteunt. Van de mooiste meubels tot de fijne woonaccessoires om je huis een goede upgrade te geven. Wat kun je allemaal verwachten? Zie hierbij een checklist van wat je moet weten wanneer het moment daar is.

Klik hier voor alle deelnemende merken

1. Wat is Vogue Living Online Shopping Night?

Vogue Living Online Shopping Night wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en is een shopping event waarbij consumenten en merken de kans krijgen deel te nemen aan een avond vol online kortingen en cadeaus op je favoriete merken en webshops.

2. Wanneer vindt Vogue Living Online Shopping Night plaats?

Deze Vogue Living Online Shopping Night vindt plaats op woensdag 8 juli 2020, van 12:00 uur – 00:00 uur. Tussen die tijden ontvang je exclusieve kortingen op door Vogue geselecteerde merken en internationale webshops.

3. Welke merken kan ik shoppen?

Kortingen en goodies worden dit najaar aangeboden door meer dan twintig merken en webshops. Plantenliefhebbers kunnen hun geluk niet op bij Ogreen, breng een heerlijke geur in huis met een van de geurkaarsen van AAYALI of geef je bed een nodige upgrade met Vandyck. Er is werkelijk aan ieder aspect van je interieur gedacht, klik hier voor alle deelnemende merken.

4. Welke kortingen zijn er?

De kortingen verschillen per merk en lopen op tot 50%, maar verwacht ook veel extra goodies zoals gratis verzendingen en cadeautjes van de deelnemende merken. Elk merk heeft een eigen kortingscode waarmee je je korting kunt verzilveren op hun webshop. Deze code vind je terug onder elk merk op de Vogue Living Online Shopping Night-pagina.

5. Wat kan ik shoppen?

Kun je wel wat shopadvies gebruiken? Check dan regelmatig Vogue.nl/online-shopping-night voor de shopselecties van de redacteuren van Vogue in aanloop naar Vogue Living Online Shopping Night. Zo weet je precies wat je op 8 juli aanstaande kunt shoppen met fikse korting. Een goede voorbereiding is het halve werk.

6. Waar vind ik het laatste nieuws over VLOSN?

Het laatste nieuws rondom Vogue Living Online Shopping Night met de shoppingselecties door Vogue vind je hier. Maar ook via Vogue's Instagram- en Facebook-account houden we je op de hoogte.

7. Hebben jullie nog sale shopadvies?

Sla de lijst met alle deelnemende merken er alvast op na om te zien of jouw favoriete merk ook meedoet en met welke korting of promotie. En maak bijvoorbeeld een 'favorieten mandje' bij de webshops die je kunt bewaren tot en met 8 juli aan de hand van de sale shopping selecties door de Vogue-redacteuren die in aanloop naar Vogue Living Online Shopping Night zullen verschijnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder