Checklist: dit is wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night op woensdag 30 oktober 2019

De Vogue Online Shopping Night checklist zodat je de beste sale deals scoort.

Vogue Online Shopping Night 2019 oktober
SØREN JEPSEN

Toen was het ineens herfst. Heb je al een fijne jas voor het tussenseizoen gekocht en is je garderobe nog up-to-date met alle nieuwe trends voor seizoen Herfst/Winter 2019? Zo niet, geen paniek, want Vogue Online Shopping Night vindt plaats op woensdag 30 oktober, hét shopping event bomvol geweldige kortingen op je favoriete webshops! Zie hierbij een checklist van wat je moet weten wanneer het moment daar is.

Klik hier voor alle deelnemende merken

1. Wat is Vogue Online Shopping Night?

Vogue Online Shopping Night is een tweejaarlijks shopping event in Nederland waarin consumenten en merken de kans krijgen deel te nemen aan een avond vol online kortingen en cadeaus op je favoriete merken en webshops.

2. Wanneer vindt Vogue Online Shopping Night plaats?

Deze keer valt Vogue Online Shopping Night op woensdag 30 oktober 2019, van 12:00 uur – 00:00 uur. Tussen die tijden ontvang je exclusieve kortingen op door Vogue geselecteerde merken en internationale webshops.

3. Welke merken kan ik shoppen?

Kortingen en goodies worden dit najaar aangeboden door meer dan vijftig merken en webshops. Van de mooiste beautylabels zoals Moroccanoil en denim van G-Star RAW tot de fijnste beautyproducten via Cosmania en MyscParfumerie, het Nederlandse Stieglitz, interieurvondsten via Crisp Sheets en À La en het beste van de high street bij & Other Stories. Deze keer kun je ook selecteren op de categorieën beauty, lifestyle, fashion en accessoires.

4. Welke kortingen zijn er?

De kortingen verschillen per merk en lopen op tot 50%, maar verwacht ook veel extra goodies zoals gratis verzendingen en cadeautjes van de deelnemende merken. Elk merk heeft een eigen kortingscode waarmee je je korting kunt verzilveren op hun webshop. Deze code vind je terug onder elk merk op de Vogue Online Shopping Night-pagina.

5. Wat kan ik shoppen?

Kun je wel wat shopadvies gebruiken? Check dan regelmatig Vogue.nl/online-shopping-night voor de shopselecties van de redacteuren van Vogue in aanloop naar Vogue Online Shopping Night. Zo weet je precies wat je op 30 oktober a.s. kunt shoppen met fikse korting. Een goede voorbereiding is het halve werk.

6. Waar vind ik het laatste nieuws over VOSN?

Het laatste nieuws rondom Vogue Online Shopping Night met de shoppingselecties door Vogue vind je hier. Maar ook via Vogue's Instagram- en Facebook-account houden we je op de hoogte.

7. Hebben jullie nog sale shopadvies?

Sla de lijst met alle deelnemende merken er alvast op na om te zien of jouw favoriete merk ook meedoet en met welke korting of promotie. En maak bijvoorbeeld een 'favorieten mandje' bij de webshops die je kunt bewaren tot en met 30 oktober aan de hand van de sale shopping selecties door de Vogue-redacteuren die in aanloop naar Vogue Online Shopping Night zullen verschijnen.

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Bovendien maak je met elke Mastercardbetaling kans op een plek op de rode loper voor twee personen tijdens het Cannes Film Festival. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Advertentie - Lees hieronder verder