Checklist: dit is wat je wil weten over Vogue Online Shopping Night op woensdag 28 oktober 2020

De Vogue Online Shopping Night checklist zodat je de beste sale deals scoort.

streetstyle milan fashion week
Thomas Razzano

Inmiddels zitten we allemaal al even thuis. Hoogtijd om je garderobe en huis een nodige upgrade te geven. Inspiratie nodig? Dan is Vogue Online Shopping Night hier voor jou, hét online shopping event bomvol geweldige kortingen op je favoriete webshops dat dit najaar voor het eerst plaatsvindt op woensdag 28 oktober.

Klik hier voor alle deelnemende merken

In deze surrealistische tijden is Vogue Online Shopping Night hier om je te inspireren met het vinden van de perfecte items die je op dit moment nodig hebt, waardoor je in deze bizarre tijd naast jezelf te verwennen ook je favoriete merk ondersteunt. Van de mooiste modetrends tot de fijne woonaccessoires om je kledingkast en huis een goede boost te geven. Wat kun je allemaal verwachten? Zie hierbij een checklist van wat je moet weten wanneer het moment daar is.

1. Wat is Vogue Online Shopping Night?

Vogue Online Shopping Night is een tweejaarlijks shopping event in Nederland waarin consumenten en merken de kans krijgen deel te nemen aan een avond vol online kortingen en cadeaus op je favoriete merken en webshops.

2. Wanneer vindt Vogue Online Shopping Night plaats?

Deze Vogue Online Shopping Night vindt plaats op woensdag 28 oktober 2020, van 12:00 uur – 00:00 uur. Tussen die tijden ontvang je exclusieve kortingen op door Vogue geselecteerde merken en internationale webshops.

3. Welke merken kan ik shoppen?

Kortingen en goodies worden dit najaar aangeboden door meer dan vijftig merken en webshops. Van de mooiste beautylabels zoals Moroccanoil en denim van G-Star RAW tot de fijnste beautyproducten van Paula's Choice, het Nederlandse Vanilia en Stieglitz, interieurvondsten via Modulari, AAYALI en Vandyck en het beste van high street bij Zalando. Deze keer kun je ook selecteren op de categorieën beauty, lifestyle, fashion en accessoires. Er is werkelijk aan ieder aspect van je interieur gedacht, klik hier voor alle deelnemende merken.

4. Welke kortingen zijn er?

De kortingen verschillen per merk en lopen op tot 50%, maar verwacht ook veel extra goodies zoals gratis verzendingen en cadeautjes van de deelnemende merken. Elk merk heeft een eigen kortingscode waarmee je je korting kunt verzilveren op hun webshop. Deze code vind je terug onder elk merk op de Vogue Online Shopping Night-pagina.

5. Wat kan ik shoppen?

Kun je wel wat shopadvies gebruiken? Check dan regelmatig Vogue.nl/online-shopping-night voor de shopselecties van de redacteuren van Vogue in aanloop naar Vogue Online Shopping Night. Zo weet je precies wat je op 28 oktober aanstaande kunt shoppen met fikse korting. Een goede voorbereiding is het halve werk.

6. Waar vind ik het laatste nieuws over VOSN?

Het laatste nieuws rondom Vogue Online Shopping Night met de shoppingselecties door Vogue vind je hier. Maar ook via Vogue's Instagram- en Facebook-account houden we je op de hoogte.

7. Hebben jullie nog sale shopadvies?

Sla de lijst met alle deelnemende merken er alvast op na om te zien of jouw favoriete merk ook meedoet en met welke korting of promotie. En maak bijvoorbeeld een 'favorieten mandje' bij de webshops die je kunt bewaren tot en met 28 oktober aan de hand van de sale shopping selecties door de Vogue-redacteuren die in aanloop naar Vogue Online Shopping Night zullen verschijnen.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken. 


*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder