Céline Dion is het nieuwe gezicht van L'Oréal Paris, want ze is het waard

De Canadase zangeres mag vanaf nu de bekende slogan 'Want ik ben het waard' mee verspreiden. Tijdens Vogue Online Shopping Night vind je de beste deals op o.a. L'Oréal Paris beautyproducten.

Celine-Dion-gezicht-L'Oréal-Paris
Getty Images

Céline Dions stijl is dit jaar ongetwijfeld één van de belangrijkste gespreksonderwerpen geweest tijdens de afgelopen modeweken. Ze werd al snel vrienden met Nederlands ontwerper Ronald van der Kemp in Parijs en wist iedereen te verrassen met haar haute couture looks van onder andere Ralph & Russo en Valentino. Niet moeilijk dat er binnenkort een film te zien zal zijn, gewijd aan het persoonlijke en professionele leven van de 51-jarige zangeres en streetstyle queen. En dat is sinds gisteren nog nét iets spannender geworden. Céline Dion is namelijk het nieuwe gezicht van L'Oréal Paris, zo liet ook Nederlands supermodel en tevens deel van de L'Oréal familie Doutzen Kroes weten via haar Instagram account.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Beauty, Skin, Pink, Fashion, Community, Event, Conversation, Fashion accessory, Interior design, Brand,
Getty Images

In een interview met de Amerikaanse Vogue vertelt ze: 'Toen ik jong was, had ik problemen met mijn tanden en was heel, heel dun. Ik werd gepest op school, dus ik had nooit gedacht dat ik ooit gevraagd zou worden [om een ​​ambassadeur te zijn van L'Oréal Paris], al meer dan 100 jaar het grootste merk ter wereld en dat op 51-jarige leeftijd?'

Celebrity Sightings In Paris - January 30, 2019
Céline Dion tijdens Paris Fashion Week in februari 2019.
Marc PiaseckiGetty Images

Wie had gedacht dat Céline Dions mode statement waarbij ze tijdens Paris Fashion Week een witte oversized hoodie met het opschrift 'I'm Worth It' droeg, een hint naar deze samenwerking zou zijn? 'Je jaren twintig en dertig zijn geweldig, maar ik zou niet teruggaan [naar die tijd]', zei ze. 'Als zangeres, dochter, zuster, vriend, en partner heb ik me nog nooit [zo] mooi en sterk gevoeld. Ik denk echt dat het beste nog moet komen', vertelt ze aan Vogue. Op 22 april maakt Dion haar debuut als gezicht van de Excellence Hair Color televisiecampagne voor het Franse beautymerk. Het gaat goed met de carrière van de Canadese want in het najaar kunnen we ook een nieuw album van haar verwachten.

Shop

Tijdens Vogue Online Shopping Night op woensdag 24 april van 12u 's middags tot middernacht krijg je maar liefst 50% korting op alle make-up en skincare producten van L'Oréal Paris via deze link. Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

Product, Beauty, Skin care, Water, Cream, Material property, Fluid, Cream, Liquid, Hair gel,
L’Oréal Revitalift Laser X3 Dagcreme SPF20
L'Oréal Paris

L'Oréal Paris
drogistplein.nl
€19,19

Shop nu

Product, Liquid, Beige, Material property, Cream, Cosmetics, Skin care, Lip gloss, Lip care,
L'Oréal
L'Oréal Paris

L'Oréal Paris
drogistplein.nl
€19,19

Shop nu

Water, Product, Beauty, Moisture, Violet, Skin, Skin care, Cream, Fluid, Liquid,
L’Oréal Revitalift Filler Gezichtsmasker
L'Oréal Paris

L'Oréal Paris
drogistplein.nl
€31,99

Shop nu

Tan, Product, Beauty, Cosmetics, Liquid, Personal care, Fluid, Hair care, Lotion, Liqueur,
L’Oréal Elnett Crème de Mousse
L'Oréal Paris

L'Oréal Paris
drogistplein.nl
€5,99

Shop nu

Product, Material property, Moisture, Liquid, Personal care, Cosmetics, Deodorant,
L’Oréal Paris Magic Retouch
L'Oréal Paris

L'Oréal Paris
drogistplein.nl
€5,99

Shop nu

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder