Michelle-Obama-stine-goya-pak
Stine Goya

Michelle Obama en haar liefde voor pakken gaat verder dan een one-day-stand. De voormalige FLOTUS heeft haar ambt ondertussen al een paar jaar neergelegd, maar is nog steeds on top of her style game. Voor haar wereldtour om haar boek Becoming te promoten, droeg ze eerder al een prachtig denim pak van Akris en dijhoge glitter Balenciaga-boots die meteen viral gingen. Gisterenavond droeg Michelle Obama een custom-made Stine Goya pak in Kopenhagen voor haar Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama tour.

image
Stine Goya

Million dollar smile

Michelle's stylist Meredith Koop, die we eerder al vroegen hoe het is om Obama's garderobe te vullen, koos voor een zacht roze pak met kristallen van het Deense cultmerk Stine Goya. De vertegenwoordiger van het merk: 'Voor ons representeert Michelle alles wat we willen vertegenwoordigen in onze collecties - kracht, intelligentie, onafhankelijkheid, zelfzekerheid.' Obama combineerde de roze look, die eigenlijk geen extra opsmuk nodig had, met bronzen heels, diamanten ringen en haar "million dollar smile". Stine Goya is één van de deelnemende merken tijdens Vogue Online Shopping Night, dat betekent dat je items van het merk op de kop tikken met een leuke korting. En wist je ook al dat Michelle naar Nederland om haar boek Becoming voor te stellen, waarvan al meer dan 10 miljoen exemplaren zijn verkocht? Volgende week is Obama in de ZiggoDome in Amsterdam aanwezig, waar ze onder meer zal vertellen over de uitdagingen bij het krijgen van haar dochters. De kaarten zijn nog niet uitverkocht, dus go get it via Ticketmaster. Benieuwd of ze dan zal kiezen voor een ontwerp van een Nederlandse designer.

Kopieer Obama's look

Shop al deze items, geïnspireerd op Obama's look, van onderstaande webshops mét korting op woensdag 24 april aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night. Dit van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering.*

*Check de voorwaarden bij je kaartuitgevende instantie.

Stine Goya

image
Stine Goya

zalando.nl
€134,95 (+ extra 20% korting tijdens Vogue Online Shopping Night)
Shop

GASSAN

image
Gassan

gassan.com
€270 (+ extra 20% korting tijdens VOSN)
Shop

Gesponnen Suiker

image
Gesponnen Suiker

gesponnensuiker.nl
€44,95 (+ extra 20% korting tijdens VOSN)
Shop

Stine Goya

image
Stine Goya

zalando.nl
€191,95 (+ extra 20% korting tijdens VOSN)
Shop

Gassan

image
Gassan

gassan.com
€229 (+ extra 20% korting tijdens VOSN)
Shop

Vanilia

image
Vanilia

vanilia.com
€219,95 (+ extra 20% korting tijdens VOSN)
Shop

Ivy & Liv

image
Ivy & Liv

ivyandliv.com
€179 (+ extra 25% korting tijdens VOSN)
Shop


Advertentie - Lees hieronder verder