GANT bewijst met 70-jarig jubileum collectie dat de preppy look een comeback maakt

De nieuwe Lente/Zomercollectie 2019 van het Amerikaanse modemerk zit vol verrassingselementen. Shop alle items van GANT met korting tijdens Vogue Online Shopping Night.

Suit, Event, Meal, Lunch, Tourism, Formal wear, Vacation, Food,
GANT

Dit jaar viert GANT zijn zeventig jarig bestaan. The American Dream? Dat is het zeker. Omdat te vieren voorziet het Amerikaanse modemerk zijn preppy imago van een update. GANT lanceert zijn Lente/Zomer collectie die barst van de losse jurkjes met bloemen en items met een meer laid back vibe, zonder zijn paradepaardje zoals het klassieke overhemd naar achter te schuiven. Om het jubileum van dit modemerk in de verf te zetten, shop je alle onderstaande items en zo goed als de gehele collectie mét korting op woensdag 24 april aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht!

Stijlvolle erfstukken

Voor de L/Z 2019-collectie van GANT bezochten de ontwerpers de geboorteplaats van het merk aan de oostkust van de Verenigde Staten. Een inspirationele trip met als gevolg; een collectie die op zich staat met onder anderen sjaals die bedrukt zijn met het GANT Diamond G-symbool tot rokken met gedurfde rozenprints die een eerbetoon zijn aan Rebecca Rose, de vrouw van GANT's oprichter, Bernard Gantmacher. 'Gedurende de hele reis van het herontdekken van GANT's verleden, waren er twee dingen die opvielen', zegt Matthew Mounsey-Wood, Creative Director bij GANT. 'Allereerst de tijdloosheid van de ontwerpen en de levensduur van onze kledingstukken. Ten tweede was de innovatie in zowel stof als functies terugkerend. Bij het ontwerpen van de L/Z19-collectie hebben we hier veel inspiratie uitgehaald en hebben we ernaar gestreefd om de Amerikaanse Sportswear-klassiekers weer moderne leven in te blazen. We willen doorgaan met het ontwerpen van stukken die je over een lange periode wil dragen en misschien zelfs wil doorgeven aan een nieuwe generatie.'

Fashion, Fun, Event, Outerwear, Fashion design, Gesture, Suit, Uniform,
GANT

Kleurenbom

Wie aan GANT denkt, denkt wellicht aan overhemden met streepjes, marineblauwe sweaters die over de schouders gedrapeerd worden en de klassieke bootschoen. Klopt. Enkel breidt het merk dit seizoen uit met een lijn aan kleuren van roze tot rood en bloemenprints geïnspireerd op de weelderige tuinen van de bekende kustplaats The Hamptons bijvoorbeeld. Zo heeft de collectie heel wat verrassingselementen zoals de relaxte, zomerse blouse met kleurrijke print. En er is de V-vormige halslijn met rushes op de crêpe viscose-stof die voor een meer up-to-date look zorgt.

Bekijk hier alle items van de Lente/Zomer 2019-collectie.

Vogue's favoriete GANT-look:

Clothing, White, Sleeve, Outerwear, Jacket, Collar, Uniform, Coat, Button, Beige,
Gant
Clothing, White, Pocket, Trousers, Khaki, Jeans, Sportswear, Beige, Denim, Active pants,
Gant
Watch, Analog watch, Watch accessory, Fashion accessory, Jewellery, Brand, Strap, Gold, Material property, Metal,
GANT
Clothing, Blue, Scarf, Fashion accessory, Bow tie, Pattern, Collar, Design, Tartan, Neck,
GANT
Footwear, Shoe, Beige, Brown, Tan, Khaki, Leather, Suede,
GANT
Cap, Clothing, Baseball cap, Beige, Product, Cricket cap, Khaki, Headgear, Fashion accessory, Hat,
GANT
Bag, Handbag, Messenger bag, Green, Leather, Product, Fashion accessory, Shoulder bag, Luggage and bags, Satchel,
GANT
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder