Maak kans op een droomreis naar het Cannes Filmfestival met Mastercard tijdens VOSN

Beleef het Cannes Film Festival als een echte filmster tijdens deze gedroomde VIP reis naar de Côte d'Azur.

cannes-film-festival
Francois DurandGetty Images

Heb je altijd al gedroomd van een leven zoals de rich and famous maar ambieer je geen leven in de spotlights? Waan je voor één keer een echte celebrity en begeef je in mei 2020 tussen de grootste A-listers ter wereld. Tijdens Vogue Online Shopping Night op woensdag 30 oktober maakt Mastercard het mogelijk om op de rode loper van het Cannes Film Festival te paraderen; als je betaalt met je Mastercard tijdens VOSN maak je namelijk kans op een VIP droomreis voor twee personen!

Hôtel Barrière Le Majestic
Hôtel Barrière Le Majestic.
Hôtel Barrière Le Majestic

VIP reis

Beleef het Filmfestival van Cannes als een echte VIP en ding mee naar het exclusieve droomreis in Cannes. Geniet van een eersteklas behandeling waarbij je exclusief aanwezig kan zijn op één van 's werelds meest prestigieuze filmfestivals. Shop daarom tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard en vlieg naar la douce France voor een onvergetelijke trip in Cannes, één van de parels van de Côte d'Azur.

Wat te verwachten?

Bij aankomst op het vliegveld in Nice worden jij en je +1 opgehaald in een privélimousine en slaap je een in het luxueuze vijfsterren hotel Barrière Le Majestic. Alvorens het Cannes Film Festival als een echte filmster te betreden, stoomt een team van stylisten en visagisten jullie klaar voor de rode loper. Om pas echt in de vibe te komen, wordt er een fotoshoot gepland met een professionele fotograaf die jullie glam look op beeld zet tijdens een drankje op het Priceless Terrace van de Croisette, de meest iconische promenade van Cannes.

Hotel Barrière Le Majestic Cannes
Het zonovergoten dakterras met zwembad van Hôtel Barrière Le Majestic.
Hôtel Barrière Le Majestic Cannes

Achter de schermen

Vervolgens is de rode loper van het filmfestival uitgerold waar jullie in de mooiste designerlooks naast de grootste talenten uit de filmindustrie lopen. Na het bezichtigen van de nieuwste filmscreenings, worden jullie backstage uitgenodigd voor een exclusieve tour achter de schermen van het festival met een glaasje champagne in de hand.

Gastronomisch tafelen

Drie dagen en twee nachten lang worden jij en je lucky extra op handen gedragen. Zo zal er zal gastronomisch getafeld worden in het Majestic Beach Restaurant voor een heerlijke lunch met de zilte zeebries in de haren en 's avonds worden jullie verwelkomd voor een uitgebreid diner in Le Fouquet's.

wedstrijd Mastercard Hotel Barrière Le Majestic Cannes
Ontbijt met uitzicht over de Middellandse Zee in Hôtel Barrière Le Majestic Cannes.
Hotel Barrière Le Majestic Cannes
filmfestival cannes mastercard wedstrijd 
Een suite in Hôtel Barrière Le Majestic in Cannes.
Hôtel Barrière Le Majestic Cannes

Op een rij

- een retourvlucht voor twee personen van Amsterdam naar Nice
- limousine transfer
- een verblijf in een luxe suite van drie dagen en twee nachten in het luxueuze Hôtel Barrière Le Majestic
- make-up en hair make-over
- stylingsessie door een fashion expert
- rode loper experience
- exclusief bijwonen van film screenings op uitnodiging
- backstage tour bij het Cannes Film Festival
- fotoshoot en drinks op het Priceless Cannes Terrace
- lunch en dinner bij op en top luxe restaurants

Shop met Mastercard en win!

Wil jij kans maken op deze onvergetelijke all-in VIP reis naar het Filmfestival in Cannes? Shop dan tijdens Vogue Online Shopping Night op woensdag 30 oktober met Mastercard, vul dit formulier in en maak kans op deze droomreis voor twee personen.

Lees hier meer over veilig betalen met Mastercard

Schrijf je hier in voor deze onvergetelijke all-in VIP reis naar het Filmfestival in Cannes

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder