Máxima draagt beige trenchcoat-jurk tijdens bezoek aan het Rijksmuseum

Koningin Máxima draagt voor haar bezoek in Amsterdam een ontwerp van haar favoriete Belgische modehuis.

Koningin Máxima draagt trenchcoat natan India
Patrick van KatwijkGetty Images

Net zoals Meghan Markle, die bewijst dat de trenchcoat niet alleen de ultieme jas is voor tussenseizoenen, heeft koningin Máxima een zwak voor de klassieke "regenjas". Op maandagmiddag bezocht ze samen met koning Willem-Alexander het Rijksmuseum in Amsterdam in een beige trenchcoat die ze als jurk droeg.

Relatie tussen Nederland en India

De Nederlandse royals woonden in de hoofdstad het seminar India and The Netherlands bij. Het seminar werd georganiseerd in aanloop naar het staatsbezoek aan India in oktober. Naast het in ontvangst nemen van het boek India and The Netherlands: Past, Present and Future dat Venu Rajamony, de ambassadeur van India, presenteerde, waren Willem-Alexander en Máxima aanwezig bij tal van lezingen over de relatie tussen Nederland en India in het Rijksmuseum.

Belgisch ontwerp

Voor haar bezoek aan het Rijksmuseum koos koningin Máxima voor een lichtbeige trenchcoat die ze als jurk droeg. Het ontwerp is naar de hand van Edouard Vermeulen voor het Belgische modehuis Natan, een van haar favoriete modehuizen. Geen nieuwe look voor Máxima, de eerste keer dat ze deze mantel droeg was maar liefst tien jaar geleden. De double-breasted jas met tailleriem droeg ze in combinatie met nude heels met gouden blokhak en strikdetail van het Italiaanse modemerk Salvatore Ferragamo en een clutch in dezelfde kleur van het Britse L.K. Bennet. Máxima droeg haar haren los en koos voor gouden oorringen om haar look af te werken.

Shop Máxima's look

Je shopt al deze items van onderstaande webshops mét korting op woensdag 30 oktober aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder