Kate Middleton combineert high street met high fashion in nieuwste herfstlook

De hertogin van Cambridge toont de ideale herfstlook met een kaki culotte en bordeaux Chanel-tas.

Kate Middleton herfstlook
Mark CuthbertGetty Images

Als je je nog niet goed realiseert dat de herfst in het land is, dan laat Kate Middleton het wel weten via haar nieuwe look. De hertogin van Cambridge koos voor haar bezoek aan het Natural History Museum in Londen voor een look met de meest herfstige kleuren uit het kleurenspectrum - in vergelijking met haar turquoise look waarmee vorige week alle ogen naar haar gericht waren.

Kate's herfstlook

Kate Middleton combineerde een kaki culotte van Jigsaw, een van haar favoriete high street merken én het merk dat samenwerkte met Meghan Markle voor haar eigen Smart Set-collectie. Ze droeg daarnaast een bordeauxrode coltrui van Warehouse en schoenen in diezelfde kleur van het Italiaanse Tod's. Haar Chanel-tas uit de Herfst/Winter 2015-collectie, die ze in 2017 voor het eerst droeg, was de kers op de taart. De moeder van drie, die al veel lof won voor haar glanzende blow-out, koos ervoor om haar haar voor de gelegenheid in een losse golf te dragen. De natural beauty koos voor haar signature make-up look met slechts een lichte blush, nude lippenstift en een zwart-bruine aangezette oogmake-up.

kate middleton herfstlook
WPA PoolGetty Images

Laatste bezoek in de UK

Als patron van het Natural History Museum bezoekt Middleton het Angela Marmont Centre for U.K. Biodiversity om te kijken hoe zij te werk gaan om de Britse natuur te beschermen. Het Angela Marmont Centre (AMC) is een uniek wetenschappelijk centrum in het Natural History Museum dat is gewijd aan de studie van de fauna en flora van het Verenigd Koninkrijk. Het is het laatste officiële bezoek van de royal in het Verenigd Koninkrijk voordat ze volgende week haar officiële tournee door Pakistan met Prins William start.

Kopieer Kate's look

Je shopt al de items van onderstaande webshops mét korting op woensdag 30 oktober aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Bovendien maak je met elke Mastercardbetaling kans op een plek op de rode loper voor twee personen tijdens het Cannes Film Festival. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton