Koningin Máxima kiest voor kleur tijdens eerste dag staatsbezoek aan India

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander zijn aangekomen in New Delhi voor hun vijfdaags staatsbezoek aan India.

koningin máxima in new delhi
Patrick van KatwijkGetty Images

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn zondag aangekomen in New Delhi voor een vijfdaags staatsbezoek aan de Republiek India. Tijdens de eerste ontmoeting met de Indiase president Ram Nath Kovind ging Máxima gehuld in twee verschillende en kleurrijke looks.

Máxima's looks

Op de eerste dag ontvangen president Ram Nath Kovind en zijn echtgenote Savita Kovind het koninklijk paar in het presidentieel paleis Rashtrapati Bhavan. Voor die gelegenheid droeg de koningin een midi-jurk in blauw kant en mesh van Edouard Vermeulen voor Natan. Ze stak haar haar op met een haaraccessoire in dezelfde stof en een blauwe broche werd aangebracht op zowel het haaraccessoire als de kanten jurk van het Belgische modehuis. De zilveren juwelenset die Máxima draagt bestaat uit diamanten oorbellen in lichtblauw opaal, diamanten armbanden een een zilveren horloge met diamanten en een zwart leren bandje. Een goudkleurige clutch- en hakken alsook de leren beige handschoenen die ze tijdens haar eerste dag in New Delhi droeg, maken de look af. Tijdens de aankomst op het vliegveld in New Delhi op zondagavond droeg koningin Máxima een donkerrood broekpak van Nederlandse ontwerper Claes Iversen en een suède clutch in diezelfde kleur. De rode blouse en- schoenen maken van de look één geheel.

King Willem-Alexander Of The Netherlands And Queen Maxima : State Visit In Delhi : Day One
Savita Kovind, Willem-Alexander, Máxima, Ram Nath Kovind, Ram Nath Kovind Modi
Patrick van KatwijkGetty Images

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Staatsbezoek India

Maandag en dinsdag is het koningspaar in de Indiase hoofdstad New Delhi aanwezig voor een officiële welkomstceremonie bij de president. Na de welkomstceremonie worden bloemen gestrooid bij het Raj Ghat-monument, de gedenkplek die is opgedragen aan Mahatma Gandhi. In de middag wordt een bezoek gebracht aan een publieke school waar aandacht is voor het project ‘Go-Girls-Go’. Het project, waar ook jongens bij worden betrokken, draagt bij aan het bestrijden van geweld tegen meisjes en vrouwen, en de zelfredzaamheid van vrouwen in de maatschappij.

Op dinsdag zijn de koning en de koningin te gast bij de 25ste editie van de India Tech Summit, waaraan zo'n 150 Nederlandse bedrijven deelnemen. Het staatsbezoek aan India vindt plaats van 14 tot en met 18 oktober waar het koninklijk paar New Delhi, Mumbai en Kochi in de zuidelijke deelstaat Kerala bezoeken.

Shop Maxima's looks

Je shopt al deze items van onderstaande webshops mét korting op woensdag 30 oktober aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Bovendien maak je met elke Mastercardbetaling kans op een plek op de rode loper voor twee personen tijdens het Cannes Film Festival. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima