Lipstick over de liprand wordt de nieuwe beautynorm als we deze modehuizen moeten geloven

Een pumped-up beautylook is de nieuwste beautyrend die werd gespot op de catwalk bij grote modehuizen als Balenciaga en Louis Vuitton.

Louis Vuitton beauty catwalk lente zomer 2020 .jpg
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Go big or go home; dat moeten de beauty brains achter de Franse modehuizen Balenciaga en Louis Vuitton gedacht hebben bij het creëren van de beautylook van hun modellen tijdens de Lente/Zomer 2020-show. Geen spraakmakende hair blow out dit keer, afgelopen modeweken waren alle ogen gericht op de lippen die onder de loep werden genomen.

Blow up

Hoewel creatief directeur Demna Gvasalia "power dressing" opnieuw uitvond voor zijn Lente/Zomer 2020-collectie voor Balenciaga was het toch de beautylook die voor de nodige "wow's" en "oah's" zorgde bij zijn show tijdens Paris Fashion Week. Al even verbluffend als de fenomenale silhouetten was de pumped-up beautylook van de modellen. Voor de show werden de lippen en jukbeenderen van de modellen van dienst uitvergroot door siliconen prothesen, een creatie van make-up artiest Inge Grognard die "hedendaagse schoonheid wou verkennen" en daarbij een karikaturistisch te werk ging.

Balenciaga : Runway - Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020
Balenciaga, Lente/Zomer 2020-show.
Victor VIRGILEGetty Images

Buiten de lijntjes

Wereldwijd bekende make-up artiest Pat McGrath creëerde de look van Nicholas Ghesquière's muzes op de catwalk afgelopen september in Parijs. En gelukkig is die beautylook met focus op de lippen iets toegankelijker om zelf toe te passen. Al kleurt McGrath wel vaker buiten de lijntjes met haar extravagante make-up looks, voor Louis Vuittons Lente Zomer 2020-show, die vol kleur, dramatische details en special effects zat, nam de Amerikaanse make-up artiest het wel heel letterlijk toen ze all out ging met de lipliner en lipgloss.

Hair, Face, Lip, Fashion model, Fashion, Beauty, Hairstyle, Black hair, Model, Street fashion,
Louis Vuitton Lente/Zomer 2020.
Getty Images

Kopieer Vuittons beautylook

Al is het buiten de liprand kleuren met een lipliner al eeuwen lang dé geheime truc van make-up artiesten om een perfecte bouche te creëren, het mag vanaf nu extremer dan ooit als we McGrath mogen geloven. Je shopt al deze lipproducten van onderstaande webshops mét korting op woensdag 30 oktober aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder