Koningin Máxima kiest voor monochroom power suit tijdens bezoek in Tilburg

Onze stijlvolle koningin steunt een lokale kwekerij die getroffen is door de coronacrisis.

Koningin Máxima in beige pak tijdens bezoek aan kwekerij.
Patrick van KatwijkGetty Images

Hoewel ook het Nederlandse koningshuis in zelfquarantaine zit, maakte zowel koning Willem-Alexander als koningin Máxima afgelopen vrijdag een uitzondering. Waar onze koning een bezoek bracht aan de GGD in Tilburg, reisde Máxima af naar een bloemenkwekerij in Honselersdijk, die zwaar getroffen is door de coronacrisis. De koningin kwam wederom stijlvol voor de dag en droeg een monochroom beige pak tijdens haar werkbezoek.

Koningin Máxima in beige pak

Gezien de huidige coronacrisis verschijnt koningin Máxima amper nog in het openbaar, omdat ze met haar gezin thuis in quarantaine zit. Afgelopen vrijdag 27 maart maakte ze dan toch haar opwachting tijdens een werkbezoek aan de kwekerij, gekleed in een monochroom beige pak van haar favoriete modehuis, het Belgische Natan. Het tweedelige pak bestaat uit een wijde pantalon en een getailleerd jasje met ceintuur. De koningin combineerde haar full-beige power suit met nude hakken, een clutch in dezelfde kleur en gouden oorbellen met parels.

Koningin Máxima in monochrome beige look.
Patrick van KatwijkGetty Images

Máxima droeg het beige pak al eens eerder, tijdens een bezoek aan Den Haag in oktober vorig jaar. Toen koos de koningin ervoor het pak te combineren met grote, goudkleurige oorbellen en bijpassende choker voor een chique en moderne look. In plaats van haar lokken los te dragen, droeg Máxima haar haar opgestoken in een messy bun à la Meghan Markle. Met beide looks toont de koningin aan dat een monochrome beige pak nog altijd on trend is, waarmee de tijdloosheid van de look is aangetoond.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk de beste looks van koningin Máxima

Steun aan sierteeltsector

Máxima's bezoek aan de bloemenkwekerij in Honselersdijk stond in het teken van de uitbraak van het coronavirus. Zo is de sierteeltsector zwaar getroffen nu er momenteel weinig vraag is naar producten, terwijl maart en april normaal gesproken de drukste maanden van het jaar zijn. De koningin kreeg tijdens haar bezoek een rondleiding door de kwekerij, waarna ze in gesprek ging met meerder bloemen- en plantenkwekers over de nadelige gevolgen van de coronacriris en manieren om de strijd met de pandemie aan te gaan. Alle veiligheidsmaatregelen wat betreft het coronavirus werden strikt opgevolgd tijdens het bezoek.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Maxima's looks

Shop de mooiste beige pakken voor dit voorjaar bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 29 april tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima