Koningin Máxima bezoekt vrijwilligers van het Rode Kruis in geruite cape van Saint Laurent

De koningin bewijst weer eens dat ze op de hoogte is van de laatste trends.

Koningin Máxima in geruite look tijdens bezoek aan het 'debt lab' in 2018.
Patrick van KatwijkGetty Images

Nadat koningin Máxima vorige week nog een bezoek bracht aan een bloemenkwekerij om de sierteeltsector een hart onder de riem te steken ten tijde van de coronacrisis, reisde ze gisteren af naar het Gelderse Loenen voor een werkbezoek aan het Rode Kruis. Dat deed de koningin in een bijzonder stijlvolle look: een geruite cape van Saint Laurent. Daarmee bewijst Máxima nog altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends.

Koningin Máxima's bezoek aan het Rode Kruis

Het Rode Kruis is op dit moment drukbezet wegens de coronacrisis in Nederland. Talloze vrijwilligers zetten zich in om de organisatie bij te staan en zoveel mogelijk mensen te helpen. Koningin Máxima spreekt haar steun en waardering uit voor het Rode Kruis tijdens een werkbezoek aan de organisatie in Loenen, Gelderland. Daar kreeg de koningin een rondleiding en sprak ze met een groep vrijwilligers die zich inzet voor ouderen en kwetsbare mensen, beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen inzamelt en zorginstellingen helpt. Alle veiligheidsmaatregelen wat betreft het coronavirus werden strikt opgevolgd tijdens het bezoek.

Koningin Máxima op bezoek bij het Rode Kruis in Loenen.
RVD / Robin van Lonkhuijsen

De beste looks van koningin Máxima op een rij

Geruite cape van Saint Laurent

Voor de gelegenheid was koningin Máxima gekleed in een klassieke maar moderne look waarmee ze chique en stijlvol voor de dag komt – een lichtpuntje in deze tijd van zelfisolatie waarin we zelf veelal rondlopen in comfortabele loungewear. De koningin droeg een geruite cape van Saint Laurent, waarmee Máxima inspeelt op de ruitentrend die nog altijd gaande is. Ze combineerde de cape met een witte blouse en zwarte culottes van Natan, Máxima's all-time favorite. Haar look maakt ze af met zwarte leren laarzen met hak, een zwarte tas met bamboehengsel van Susan Gail en oorhangers met schelpen van Seaman Schepps.

Koningin Máxima op bezoek bij het Rode Kruis in Loenen.
RVD / Robin van Lonkhuijsen

Máxima in ruiten

Máxima was eerder te zien in de populaire ruitentrend, met als laatste outing een compleet geruite look van het Belgische modehuis Natan. De koningin ging van top tot teen in ruiten voor een bezoek aan organisatie MIND in Amersfoort. Haar look bestond uit een blouse met grote pofmouwen en een geklede broek met wijde pijpen. Ze werkte haar elegante look af met een cognackleurige tailleriem met schoenen en een leren clutch in de dezelfde tint.

Shop Maxima's look

Shop de mooiste geruite jassen voor dit voorjaar bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 29 april tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder