Koningin Máxima kiest opnieuw voor een van haar favoriete looks van Oscar de la Renta

Het oplettende oog weet dat ze het ensemble in januari van dit jaar al eerder droeg.

koningin máxima brengt een bezoek aan de betuwe
Patrick van Katwijk

Terwijl menig Nederlander op het moment (gelukkig!) vooral thuiszit, brengt koningin Máxima af en toe nog een werkbezoek in het kader van het coronavirus. Zo is ze vrijdag afgereisd naar Bilthoven voor een afspraak bij het RIVM, waarvoor ze opnieuw één van haar favoriete looks van Oscar de la Renta droeg. Royals (zoals Kate Middleton) 'recyclen' steeds vaker hun outfitkeuzes, en Máxima is daar geen uitzondering op.

Máxima's gerecyclede look

Koningin Máxima ging tijdens het werkbezoek onder meer in gesprek met Jaap van Dissel, de directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Samen met koning Willem-Alexander werd gepraat over de meest actuele feiten en cijfers rondom de verspreiding van het coronavirus.

Koningin Máxima brengt een bezoek aan het RIVM in een van haar favoriete looks 
Patrick van Katwijk

Voor de gelegenheid droeg Máxima een jurk met een asymmetrische roklengte van Oscar de la Renta. Het ontwerp heeft deels een geruite print, net als haar bijpassende wollen jas, tevens van de la Renta. Ze combineert de look met lange bruine, lederen laarzen van Paris Texas, in crocomotief. Máxima droeg de combinatie eerder dit jaar (van top tot teen!) voor een bezoek aan Stichting ElanArt in Nijmegen. Haar accessoires waren toen wel nét anders: zo droeg ze in januari een Bamboe-tas van Üterque onder haar arm, en koos ze voor opvallende, goudkleurige creolen in haar oren.

Koningin Máxima brengt een bezoek aan het RIVM in een van haar favoriete looks 
Patrick van Katwijk

Zien: de beste looks van koningin Máxima

Oscar de la Renta

Koningin Máxima is niet alleen een aanhanger van recyclen, maar ook groot fan van Oscar de la Renta. Zo droeg ze drie keer een cold-shoulder jurk van het modehuis en omarmde ze het lenteweer in 2019 met een felgekleurd ontwerp. De afspraken van de koningin staan op het moment allemaal in het teken van het coronavirus – zo bracht ze eerder een bezoek aan een bloemenkwekerij om de sierteelsector een hart onder de riem te steken, en reisde ze af naar het Gelderse Loenen om bij het Rode Kruis langs te gaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Laat je inspireren door Máxima

Shop een look à la Maxima bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 29 april tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima