Koningin Máxima kiest voor casual chic broekpak tijdens werkbezoek in Amsterdam

Máxima laat zien dat een stijlvol monochroom broekpak altijd een goede keuze is.

Koningin Maxima op werkbezoek in Amsterdam.
Getty Images

Terwijl we in Nederland collectief thuiszitten vanwege de huidige coronacrisis, hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima hier en daar nog een werkbezoek (inclusief de verplichte anderhalve meter). Zo reisde onze koningin woensdag af naar een transportbedrijf in Nieuw-Vennep en vervolgens een hotel en café in Amsterdam, om daar haar steun te betuigen voor twee sectoren die zwaar getroffen zijn door het coronavirus. Máxima droeg daarvoor een casual chic look in de vorm van een stijlvol grijs broekpak met visgraatmotief.

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: de liefste momenten van onze prinsessen

Koningin Máxima's werkbezoek

De werkdag op woensdag van Máxima bestond uit twee delen. 's Ochtends bracht de koningin een bezoek aan transportbedrijf Pieter Smit in Nieuw-Vennep. Dat bezoek stond volledig in het teken van de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus voor de transport- en logistieksector. In de middag reisde Máxima door naar Amsterdam, waar ze een ontmoeting had in Hotel V Nesplein en vervolgens in een café op het Rokin. De koningin sprak daar met vertegenwoordiger van hotel- en restaurantketens en kleine horecaondernemers, over de gevolgen van de uitbraak van COVID-19 voor hun bedrijven.

Koningin Máxima werkbezoek op Rokin
Patrick van KatwijkGetty Images

Máxima in Massimo Dutti

Voor de werkbezoeken koos koningin Máxima voor een minimalistische maar stijlvolle look. Máxima maakte een casual chique verschijning in een grijs broekpak met visgraatmotief van het Spaanse label Massimo Dutti. Onder het jasje droeg de koningin een crèmekleurige blouse. Ze maakte haar look compleet met een paar crèmekleurige hakken van Gianvito Rossi, zoon van de recent overleden iconische schoenmaker Sergio Rossi, en een handtas van Chanel.

Máxima & Willem-Alexander werken in tijden van corona

Terwijl heel Nederland wordt aangeraden thuis te blijven om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, proberen ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima hun werk zoveel mogelijk thuis te doen. Waar ze normaliter een aantal werkbezoeken afleggen per week, proberen ze op dit moment zoveel mogelijk telefonisch te doen. Toch vinden er nog enkele werkbezoeken plaats: zo bezochten ze eerder deze week het RIVM en vorige week nog het Rode Kruis. Op die manier informeert het koninklijke echtpaar zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken ze hun steun en waardering uit voor iedereen die zich inzet in de bestrijding van de pandemie.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Laat je inspireren door Máxima

Koningin Máxima laat met haar look zien dat het monochroom broekpak immer een goede optie is voor een comfortabele én stijlvolle look. De pakkentrend is juist nu het mooier weer wordt perfect om te dragen. Een broekpak is de ideale outfit om de lente on trend mee door te komen. Shop een casual chique look à la Maxima bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 29 april tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima