Cocooning: het terugtrekken in de knusse sferen van thuis is nu dé oplossing

Maak deze tijden van thuisisolatie nét wat aangenamer met – bijvoorbeeld – comfy luxe lakens van Kepri Cotton.

Campagnebeeld van Kepri Cotton, waar je luxe lakens shopt
Kepri Cotton

There is no place like home! Zelfs nu we allen bijna 24/7 thuis (in de tuin, op het dakterras of balkon) bivakkeren. Echter verlangen we wel naar een extra dosis comfort in huis – juist omdat er naast thuisonderwijs, home work-outs en het huishouden ook nog keihard gewerkt moet worden. Met andere woorden: de dagen eindeloos lijken… Een goede nachtrust is dan ook geen overbodige luxe, want wie goed slaapt kan de hele wereld aan.

Kepri Cotton draagt daaraan bij met het allerfijnste beddengoed. Met Vogue Online Shopping Night van 29 april aanstaande in het vooruitzicht – waarbij je van 12:00 tot 00:00 uur shopt met 20% korting bij Kepri Cotton en bij de door Vogue overig geselecteerde mode-, beauty- en interieurmerken op (inter)nationale webshops – dompelen we ons onder in de wondere wereld van luxe lakens, dito overtrekken én handdoeken.

Kepri Cotton
Kepri Cotton

Rise and shine

Kepri, afkomstig van Chepri-Khepri: Egyptische God van de opkomende zon, de dageraad, wil je laten ervaren dat wanneer je ontwaakt (zodra je bent gestopt met snoozen) er elke dag nieuwe kansen en mogelijkheden zich aandienen. ‘Met onze lakens en handdoeken willen wij een bijdrage leveren aan het gevoel van welzijn, speciaal op het moment dat de dag begint: de dageraad. Ervaar deze soft awakening als cadeau voor jezelf, aldus Maarten Majoie en Diederik Enneking – het duo achter Kepri Cotton.

Bedtextiel van hoogwaardige materialen

De luxe lakens zijn gemaakt van extra lange katoenvezels die biologisch worden geteeld. Van die vezels worden hele fijne draden gesponnen, waardoor de hele Kepri-collectie superzacht en soepel aanvoelt. Zó fijn dat je bijna niet meer de slaapkamer uit wil. Try and test!

Conclusie: de zachtheid van de hoogwaardige stoffen in combinatie met de zorgvuldig geselecteerde never goes out of style kleuren maakt déze heerlijke lakens tijdloos, modern en veelzijdig. Het premium bedlinnen is verkrijgbaar in twee hoogwaardige katoenkwaliteiten, enerzijds de percale geweven lakens van biologisch katoen dat fris en crispy aanvoelt (ideaal voor de warme zomermaanden) en anderzijds de zijdezachte en sensuele satijn lakens met een subtiele glans, waarin je wakker wordt in stijl en met een ultiem gevoel van luxe en comfort.

De hotelsfeer compleet maken? Kepri Kotton heeft ook luxe handdoeken en dito badlakens. Tot slot: alles wordt duurzaam geproduceerd, met oog voor mens en milieu. Do good, sleep better!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder