Koningin Máxima draagt haar meest kleurrijke look tot nu toe tijdens werkbezoek

De koningin bezocht een bedrijf dat zich inzet tegen Covid-19 en stak de medewerkers een hart onder de riem.

Koningin Máxima in kleurrijke look tijdens werkbezoek.
Patrick van KatwijkGetty Images

Koningin Máxima bracht gisteren een werkbezoek aan Demcon, een technologiebedrijf dat beademingssystemen produceert voor patiënten op de intensive care. Tijdens het bezoek in Enschede verscheen ze in een opvallend fleurige lente-outfit, die weleens haar meest kleurrijke look tot nu toe zou kunnen zijn.

Máxima's kleurrijke look

Koningin Máxima droeg een okergele pantalon van Natan – het Belgische modehuis dat al jaren tot een van haar grote favorieten behoort en wiens ontwerpen ze menigmaal draagt naar officieel bezoeken. Máxima combineerde de broek met een smaragdgroene blouse met goudkleurige accenten van het Griekse label Zeus + Dione. Daaroverheen droeg de koningin een echte eyecatcher: een kleurrijke, gebloemde mantel van Oscar de la Renta. Met de onverwachte outfit laat Máxima maar weer eens zien waarom ze bekend staat als een waar stijlicoon.

Netherlands Continues 'Intelligent Lockdown' Amid Coronavirus Outbreak
Patrick van KatwijkGetty Images

Het is lang geleden dat we Máxima in een kleurrijke look hebben gezien. Eerder dit jaar ging ze vooral gekleed in zakelijke looks, waaronder een beige monochroom pak, een geruite look met cape van Saint Laurent en een klassiek antraciet broekpak. Toch blijven felle kleuren favoriet bij de koningin. Dat bewijzen onder meer deze look van Natan en dit kleurrijke ontwerp van de Indiase ontwerpster Saloni Lodha.

Bekijk de beste stijlmomenten van koningin Máxima

Werkbezoeken in tijden van corona

Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima proberen hun werkzaamheden, net als de rest van het land, zoveel mogelijk vanuit huis voort te zetten. Het aantal werkbezoeken is de komende tijd dan ook flink teruggeschroefd, en het koppel probeert zoveel mogelijk telefonisch te doen. Toch reist het koningspaar ook nu af en toe nog naar locaties, om daar fysiek hun steun te betuigen aan de mensen die zich inzetten tegen de pandemie. Zij doen dit veilig door mondkapjes te dragen, de anderhalve-meter regel aan te houden en vooraf goed met de locaties te overleggen. De afgelopen weken bezochten ze het RIVM en het Rode Kruis, en ook Demcon valt in dat rijtje. Máxima kreeg een rondleiding door de en ging er in gesprek met de ontwikkelaars van de beademingssystemen en de medewerkers die aan de productie werken.

Laat je inspireren door Máxima

Niet alleen Máxima's kleding, maar ook haar accessoires bevatten volop kleur. Zo droeg de stijlvolle koningin een felgroene tas van Valentino en bijpassende groene hakken. Wil je er – net als Máxima – kleurrijk bijlopen deze lente (ook al is dat thuis en tijdens je uitstapje naar de supermarkt)? Shop kleurrijke accessoires à la Maxima bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 29 april tijdens Vogue Online Shopping Night van 12:00 uur 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima