Zomerse activewear is dé motivatie om je thuis in het zweet te werken

Upgrade die work outs in eigen woonkamer (of tuin!) met de mooiste activewear van, bijvoorbeeld, Goldbergh.

campagnebeeld van de sportlijn van het label goldbergh
Goldbergh

Nu een bezoek aan de gym er voorlopig niet inzit, zijn we aangewezen op onze eigen huizen voor een flink portie sporten. Jezelf gemotiveerd houden is dan niet altijd even makkelijk: verleidingen – in de vorm van eten of Netflix – liggen immers altijd op de loer. Nu zeggen we niet dat meer consumeren daar dé oplossing voor is, maar feit is dat fijne sportkleding nog weleens voor een goede oppepper op sportgebied kan zorgen.

Vogue Online Shopping Night

Goldbergh helpt een handje mee in de vorm van hun activewearcollectie voor deze zomer. Met Vogue's Online Shopping Night van 29 april aanstaande in het vooruitzicht – waarbij je van 12.00 tot 00.00 uur een gratis limited edition Goldbergh T-shirt (t.w.v. € 69) bij elke Active Wear-bestelling ontvangt – werpen we alvast een blik op een handjevol perfect gesneden tops, leggings en jacks.

Over Goldbergh

Goldbergh is in 2009 opgericht in Amsterdam door Lieke van den Berg en Sandra Peet. Sindsdien brengen ze luxe en plezier samen in sportmode die onderscheidt door de premium kwaliteit, het zichtbare vakmanschap én de details (die variëren van een glamoureuze gouden rits tot panterprint). De exclusieve outfits worden niet voor niks graag gedragen in koninklijke kringen, vanwege de combinatie van bewegingsvrijheid en een fantastische look. Topsporten in topstijl!

Zien: de Vogue x Goldbergh skitrip

Stay Fit @ Home Challenge

Extra leuk: Goldbergh is een tijdje geleden gestart met de Stay Fit @ Home Challenge, waarbij ze je uitdagen om een korte video – van maximaal 15 seconden – te maken van jouw favoriete trainingsoefening. Als je de beelden op je Instagram Stories plaatst en @Goldbergh tagt, zullen ze je story reposten. Je maakt zo kans op een gratis Goldbergh Active Wear-outfit. Iedere twee weken wordt er opnieuw een winnaar uitgekozen, dus vergeet vooral geen vriend uit te dagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sport & Fitness