Dé modetrend die we sinds de lockdown nooit meer laten gaan

Je hebt het misschien al door: comfortwear is here to stay.

closely model
Closely

Sinds de lockdown zijn we verknocht aan eigenlijk alles wat lekker zit. Van een matching joggingpak tot een regelrechte camping smoking: zolang het comfortabel is, zijn we gelukkig. En we hebben goed nieuws: het gloednieuwe Closely is het daar helemaal mee eens en voorziet je van heerlijk ondergoed en fijne sportoutfits die niet alleen mooi zijn, maar ook nog aanvoelen als een tweede huid.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Met Vogue Online Shopping Night van 28 oktober in het vooruitzicht – waarbij je van 12.00 tot 00.00 uur shopt met 20% korting op de gehele collectie van Closely en bij overige door Vogue geselecteerde mode-, beauty- en interieurmerken op (inter)nationale webshops – verdiepten wij ons in hét allernieuwste duurzame sport- en lingerie merk uit Scandinavië.

Duurzame comfortwear

Na maanden thuiszitten zijn we maar wat blij dat we weer naar buiten mogen. Toch zijn er een aantal dingen die we in ons leven willen houden sinds de lockdown. Het creëeren van meer me-time en het dragen van comfortabele kleding zijn twee van de belangrijkste punten. Die (te) strakke jeans blijven voorlopig in de kast. En die beugel bh? Die mag ook nog blijven liggen - we kiezen liever voor een fijn aansluitende top van het Zweedse label Closely.

Naast comfort hebben we tijd gehad om onze kledingverzameling eens flink onder handen te nemen en stil te staan bij wat je al hebt. Vijf witte blouses, drie zwarte pantalons en acht bikini's; heb je die nou echt allemaal nodig? Naast dat de mode-industrie zijn hoge tempo aan het herzien is, zijn vele van ons ook tot het inzicht gekomen dat we met minder kunnen én dat je beter kan investeren in stukken die lang meegaan. Kwaliteit is hierbij van groot belang.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Closely

   Een nieuw merk dat perfect inspeelt op deze behoeften is het Zweedse Closely, dat begin deze maand lanceerde en nu al een regelrechte hit is. Closely biedt de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid én maakt sportswear en ondergoed voor all body types. Oprichters Tove Langseth en Filip Nilsson vormen met Closely de frisse wind die - volgens hen - hoognodig was in deze industrie.

   Bij elk product op Closely's website vind je uit welke (gerecyclede) materialen het item bestaat en wat de carbon footprint van het product is. Een hoge mate van transparantie die je niet snel tegenkomt in de mode-industrie. Verder staat vrijheid centraal en alle ontwerpen zijn er dan ook op gericht om je vrij te laten bewegen. Precies waar we behoefte aan hebben na een maandenlang gevoel van opsluiting.

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder