Dit gebeurt er wanneer je een exfoliant toevoegt aan je skincare routine

Het leidt tot één uitgangspunt: een gezonde huid die straalt.

paula's choice modellen
Paula's Choice

Ga je liever de straat op met een bare face of juist vol in de maquillage? Het maakt niet veel uit, want iedereen heeft graag een gezonde, glowy huid als basis. Je huidverzorging moet goed zijn en daarbij doen wat het belooft.

Voor Paula's Choice is niets belangrijker dan ervoor te zorgen dat jij de beste huid van je leven krijgt. Huidverzorging moet altijd doen wat het belooft. Om die reden worden producten van Paula’s Choice altijd ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, waarbij effectiviteit van de ingrediënten en producten voorop staat. Daarom zitten de producten van Paula’s Choice nooit in een potje, bevatten ze geen irriterende geurstoffen en hebben alle dagcrèmes een SPF van minimaal 30.

Met Vogue Online Shopping Night van 28 oktober in het vooruitzicht – waarbij je van 12.00 tot 00.00 uur shopt met 20% korting bij Paula's Choice en bij overige door Vogue geselecteerde mode-, beauty- en interieurmerken op (inter)nationale webshops – verdiepten wij ons in hét skincaremerk waar (bijna) elke Nederlandse vrouw aan verknocht is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De effecten van een exfoliant

Van nature ontdoet je huid zich van opgebouwde dode huidcellen. Hoe ouder je wordt, des te trager dit proces gaat. Helaas leidt dit tot een doffe teint en verstopte poriën. Maar wees gerust: je kan de natuur een handje helpen. Met de juiste exfoliant verwijder je op een milde wijze de dode huidcellen.

paula's choice exfoliator
Paula's Choice

Verschillende soorten

Om puistjes, verstopte poriën en een faal gelaat te voorkomen of te verminderen, gebruik je een AHA- of BHA-exfoliant. Dit is de snelste en meest effectieve manier om dode huidcellen te verwijderen.

Paula's Choice staat bekend om hun exfolianten en heeft voor ieder huidtype en huidprobleem een passende leave-on-exfoliant die een groot verschil kan maken. Heb je een vettere huid met puistjes en onzuiverheden? Ga dan voor de BHA-exfoliant (salicylzuur). Heb je een droge tot normale huid met misschien al wat zonneschade? Dan is de AHA-exfoliant (glycolzuur) perfect voor jou.

Kortom: een exfoliant helpt om het natuurlijke proces van jouw huid weer in balans te brengen. Door dode huidcellen op een milde wijze te verwijderen, ga je puistjes en verstopte poriën tegen, maak je rimpels minder diep en komt er een einde aan je droge huid. Het resultaat? Een stralend, glad, gehydrateerd en egaal gezicht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder