Bella Hadid vliegt naar tropische bestemming voor 24ste verjaardag

En shop de perfecte retro chique items geïnspireerd op Bella's look.

bella hadid op de rode loper in cannes
Getty Images

Bella Hadid, het half-Nederlandse topmodel vierde afgelopen weekend haar 24ste verjaardag. In deze tijden is het natuurlijk niet echt mogelijk om dat groots te vieren, maar voor Bella Hadid was dat geen ramp aangezien ze op Instagram al aangaf dat ze toch niet zo van de uitgebreide verjaardagsfeesten is. Dit jaar vierde ze haar speciale dag dan ook met een kleine groep vrienden, maar die trakteerde ze wel op een onvergetelijke reis.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tropische bestemming

De verjaardag begon met een feest in een prive-jet vol kleurrijke ballonnen, feestelijke birthday kroontjes en roze boa's. Waar het vliegtuig is geland is niet bekend, maar als we kijken naar Bella’s jaloersmakende foto’s van parelwitte stranden en een kristalblauwe zee zal het in ieder geval niet Nederland zijn geweest. Verder is een verjaardag natuurlijk niet compleet zonder een grote verjaardagstaart die bedekt was met aardbeien en vlinders die perfect in de tropische stemming van het weekend pasten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi Hadid was helaas niet van de partij, maar dat is niet zo verrassend aangezien zij haar handen hoogstwaarschijnlijk vol had met haar pasgeboren dochtertje. Wel plaatste ze een hartverwarmende post op Instagram ter ere van haar zus met foto’s uit zowel hun kindertijd als hun modellencarrière.

Laat je inspireren door Bella Hadid

Ook al was de trendsetter misschien off-duty afgelopen weekend, dat weerhield haar er niet van om te bewijzen dat ze een retro chique look als geen ander kan neerzetten. Van een zeroes look die perfect past in een Britney Spears muziekvideo tot aan een kleurrijke vintage bikini die ons weer helemaal doet verlangen naar de zomermaanden. Wil jij Bella’s birthday look in huis halen? Shop deze bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 28 oktober tijdens Vogue Online Shopping Night van 12:00 uur 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Bella Hadid's retro chique birthday look

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid