Kate Middleton schittert in een all-black ensemble voor een Wildlife fotografiewedstrijd

En shop tijdens Vogue Online Shopping Night jouw eigen chique blazer look die een hertogin waardig is

kensington palace
Kensington Palace

Kate Middleton kondigde op 12 oktober aan dat de 56steeditie van de Wildlife Fotograaf van het Jaar competitie virtueel zal plaatsvinden. De hertogin maakte bekend dat de ceremonie wel wordt opgenomen op de vertrouwde locatie, het Natuurhistorisch Museum in London. Omdat Kate zelf een grote passie heeft voor de kunst, nam ze vorig jaar de rol van Koningin Elizabeth over als patron (wat wil zeggen: beschermvrouw) van de Royal Photographic Society. Dit is dan ook niet de eerste keer dat de hertogin betrokken is bij een fotografiewedstrijd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De all-black look

Voor de Instagram teaser van het evenement droeg Kate een zwarte top met vierkante halslijn, gepaard met een matchende zwarte blazer en zwarte riem. De hertogin maakte de look af met een chic paar parel oorbellen. Ook haar haar was weer helemaal on-point met een klassieke Kate Middleton blow-out die zorgde voor zachte golven en glanzende lokken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Milieubewuste royals

De Wildlife Photographer of the Year ceremonie is een van de oudste en meest prestigieuze natuurfotografie wedstrijden ter wereld. Het doel van de ceremonie is om wereldwijd mensen te inspireren om hun relatie met de natuur te verbeteren. Dat de hertog en hertogin van Cambridge zich in ieder geval inzetten voor de planeet is al duidelijk en dat geldt ook voor hun kinderen. Zo interviewde prins George, prinses Charlotte en prins Louis vorige week nog Sir David Attenborough over zijn nieuwe Netflix natuurdocumentaire.

Laat je inspireren door Kate Middleton

Royals inspireren ons niet alleen om milieubewuster te leven, ook op het gebied van fashion zetten ze vaak nieuwe trends. Dat is niet zo verassend, want wie zou er niet een royal-waardige kledingkast willen hebben? Zoek jij nog de perfecte blazer à la Kate om je outfit naar een hoger niveau te tillen? Shop deze dan bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 28 oktober tijdens Vogue Online Shopping Night van 12:00 uur 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

Shop Kate's Blazer Look

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton