Koningin Máxima kiest voor de meest gehypete modekleur van 2020 in Bottega Veneta

Shop de look van Máxima nu met korting tijdens Vogue Online Shopping Night.

maxima
Getty Images

Dat koningin Máxima officieus de titel Modekoningin is natuurlijk welverdiend. Maar met haar look die ze op dinsdag 13 oktober droeg bewijst ze opnieuw dat haar modegevoel bij ons iedere keer weer de juiste snaar weet te raken. Voor de gelegenheid op Paleis Noordeinde koos Máxima voor een jurk van een van onze favoriete labels, Bottega Veneta, in de meest gehypete tint van 2020: troebel paars.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koningin Máxima ontvangt bezoek

De bijeenkomst die plaatsvond op Paleis Noordeinde stond in het teken van het pact 'Naar een schuldzorgvrij Nederland'. Daarvoor ontvingen koningin Máxima en koning Willem-Alexander een kleine groep mensen op het paleis, waaronder staatssecretaris Bas van 't Wout van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de voorzitter van SchuldenLabNL en voormalig minister van Financiën Gerrit Zalm. Máxima hield tijdens de bijeenkomst – die voor andere genodigden online te volgen was – een toespraak, gekleed in dé modekleur van 2020.

Máxima in mauve

Dat 2020 het jaar van mauve zou worden bevestigde creative director Daniel Lee onlangs met een indrukwekkende Resort collectie voor Bottega Veneta. Máxima loopt moeiteloos met de kleurtrend weg in een simpele maar doeltreffende paarse jurk van het Italiaanse modehuis. Ze combineert de betoverende jurk met een clutch in krokodillenprint, pumps van Gianvito Rossi én een koninklijk blauw mondkapje – safety first. De koningin maakt de look compleet met een paar oorbellen met roze en lila stenen, een horloge van Cartier en een aantal van haar favoriete armbanden.

den haag   koning willem alexander en koningin maxima met mondkapje ontvangen op paleis noordeinde een kleine groep betrokken bij het pact naar een schuldenzorgvrij nederland anp pool royal images patrick van katwijk
Patrick van Katwijk + ANP

Shop Máxima's look

Wil jij zelf een look à la Máxima? Wij zette de items voor je op een rijtje waarmee je er even royal bijloopt als onze koningin. Alle onderstaande items shop je op woensdag 28 oktober aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night, van 12 uur 's middags tot middernacht, ook nog eens met korting.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder