'Emily in Paris' fans opgelet: Lily Collins deelt haar day-to-night French girl beauty routine

Shop de Franse beauty essentials geïnspireerd op Lily Collins' make-up look tijdens Vogue Online Shopping Night.

nbc's "74th annual golden globe awards"   red carpet arrivals
Christopher Polk/NBCGetty Images

Sinds Emily in Paris op Netflix verscheen is de hele wereld in de ban van de Parijse lifestyle. Het hele internet wordt afgezocht naar Franse stijl, kook en beauty tips, zodat iedereen toch een beetje van die la vie en rose in huis kan halen. Speciaal voor Vogue deelt Lily Collins haar skincare en make-up routine, zodat ook jij kunt shinen met die perfecte ‘je ne sais quoi’-look.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gezonde huid als basis

Less is more’ wanneer je gaat voor die klassieke Franse look. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat je je huid goed verzorgt, zodat je niet al te veel cosmetica nodig hebt. De Emily in Paris actrice zorgt dan ook voor een goede basis voor haar make-up met een verfrissende facial mist, een hydraterende toner en een voedende serum. Natuurlijk mogen je lippen niet achterblijven bij een holistische skincare routine en zeker niet bij Collins die vaak te zien is met eye-catching rode lippen. Een fijne lip scrub zorgt niet alleen voor zachte en gezonde lippen, het is ook gewoon een mini massage waarbij je even kan relaxen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Popping eyes

Lily staat bekend om haar volle wenkbrauwen en die verdienen dan ook extra aandacht tijdens haar beauty routine. Met slechts een beetje highlighter onder de boog zorgt Collins ervoor dat ze de vorm van haar wenkbrauwen accentueert. Bovendien zorgt het ook voor een glow op haar oogleden, waardoor er geen oogschaduw meer nodig is. Verder creëert ze een simpele cat-eye met haar eyeliner en zorgt ze dat haar ogen extra gaan stralen met wat mascara. De make-up look maakt ze af met een zachte blush en een nude lippenstift, waardoor de nadruk op haar ogen blijft liggen. De actrice styled vervolgens haar haar met een klein beetje droogshampoo et voilà.

Laat je inspireren door Lily Collins

Kan je niet wachten op het tweede seizoen van Emily in Paris? Probeer in de tussentijd dan de effortless Franse make-up look van Lily onder de knie te krijgen. Het mooiste aan de simpele maar stijlvolle Parijse beauty routine is het feit dat er slechts een paar beauty essentials voor nodig zijn. Shop de make-up must-haves voor deze Emily in Paris-look bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 28 oktober tijdens Vogue Online Shopping Night van 12:00 uur 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

Shop de French girl make-up look tijdens Vogue Online Shopping Night

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder