Kate Middleton channelt prinses Diana in een kleurrijke statement coat

Shop een royal herfstlook à la Kate en Diana tijdens Vogue Online Shopping Night.

kate middleton met mondkapje
WPA PoolGetty Images

Kate Middleton en prins William verschenen op dinsdag 20 oktober in het openbaar voor de opening van een fototentoonstelling op Waterloo Station in Londen. De bijzondere expositie werd mede samengesteld door de hertogin. Voor de opening koos ze voor de ultieme kleurrijke herfstlook – waarmee ze haar wijlen schoonmoeder prinses Diana channelt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate Middleton opent fototentoonstelling

In totaal zijn er honderd portretten te bezichtigen bij de Hold Still expositie in Londen. In september maakten Kate en William al bekend samen met The National Portrait Gallery een fototentoonstelling samen te stellen die het leven in het Verenigd Koninkrijk tijdens de pandemie weergeeft. Voor de tentoonstelling mochten mensen van alle leeftijden portretten insturen die ze hadden gemaakt tijdens de lockdown. De hertogin koos de uiteindelijke foto's die te zien zijn in de expo.

Channeling prinses Diana

Voor de opening ervan droeg ze een kleurrijke herfstlook die laat zien dat je outfit nét dat beetje vrolijkheid kan brengen op grijze herfstdagen. Kate Middleton verscheen in een lange felrode jas tot aan haar enkels, van Brits modehuis Alexander McQueen. Ze droeg de jas over een zwarte driekwartbroek en wit shirt.

kate middleton in rode jas in londen
WPA PoolGetty Images
diana in birmingham
Richard DavisGetty Images

Met de dubbele rij knopen, het lange silhouet en de contrasterende zwarte knopen, leek haar royal coat opmerkelijk veel op een jas van ontwerper Catherine Walker die haar overleden schoonmoeder, prinses Diana, in 1984 in Birmingham droeg. Ook stylede Kate haar look – net als Diana – met zwarte pumps, de Gianvito Rossi Piper hakken, en een zwarte tas, de Grace Han Love Letter handtas.

Shop een statement herfstlook à la Kate Middleton

Kate liet zich inspireren door prinses Diana voor haar look, laat jou nu op jouw beurt inspireren door de twee royals voor jouw ultieme herfstlook. Wij zette de items alvast voor je op een rijtje. Shop ze bij geselecteerde webshops mét korting op woensdag 28 oktober tijdens Vogue Online Shopping Night van 12:00 uur 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van alle deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton