Wie geen gehoor geeft aan déze comfy-chique tassentrend loopt serieus wat mis

Aangezien we al zo'n jaar in (winter)slaap verkeren, komt deze trend als geroepen.

streetstyle milan fashion week
Getty Images

De nieuwste trend uit tassenland combineert twee van onze favoriete componenten: comfortabel en chique. De (puffy!) pillow bag is namelijk net zo relaxed als je slaapkussen, maar levert ondertussen niet in op stijl. Dát noemen we pas een knap staaltje Pillow Talk, Zayn Malik.

Pillow bags

Vorig jaar kwamen namen als Maison Margiela, Marc Jacobs, Off-White en Celine al met de eerste pillow bags op de proppen, en inmiddels is het straatbeeld ook meebewogen met de trend. Want hoewel we de quilted versie – met dank aan Bottega Veneta's hititems – al een tijdje kennen, komt de zachte tas dit jaar in allerlei gedaanten. Of je nou van een clutch, tote of rugzak houdt: praktisch elk model zegt in 2021 'ja' tegen de padded style. Hallo cloud nine!

Statement of neutraal

De tassen komen vaak in een (enorm!) oversized model, en lijken daarmee daadwerkelijk op je favoriete kussen. Kies vooral voor een neutrale kleur – zoals zand of beige – als je 'm bij elke outfit wilt kunnen dragen, maar wees ook niet bang om voor een speelse variant te gaan. De pillow bag leent zich nou juist uitzonderlijk goed voor het maken van een statement, in de vorm van een pop of colour, bijvoorbeeld. Harry Styles zou 'm lachend als weekendtas gebruiken, gokken wij zo.

deze comfy chique tassentrend wil je proberen
Michael Campanella / Getty Images
waarom de pillow bag je favoriete nieuwe tas wordt
Michael Campanella / Getty Images

Deze trend is, kortom, de perfecte aanvulling op zacht knitwear, fijne sweaters en een paar fluffy slippers. De aantrekkingskracht van de pillow bag zit 'm tevens in het korreltje zout: de tas is ideaal voor mensen die plezier halen uit het samenstellen van fun outfits met een twist. Droom zacht!

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder