Ontdek de ultieme shoppingguide om miskopen te voorkomen

Met deze modehacks doe je zelfs met Vogue Online Shopping Night geen miskoop!

vogue online shopping night
Anh Kiet Duong

Wanneer ga je los, hoe voorkom je miskopen (bij twijfel niet kopen!), hoe zorg je dat je voor de allerbeste deal slaagt? Met deze modehacks doe je zelfs met Vogue Online Shopping Night op woensdag 28 april 2021 geen miskoop.

#1 Voorbereiding is alles

  Stel een lijst in je telefoon op met items die je heel graag wil hebben. En wees kritisch. In de weken die volgen kun je hier dingen aan toevoegen of wegstrepen. Doordat je de items een keer hebt uitgetikt (en overwogen) zitten ze goed in je hoofd. Voel je de behoefte om een impulsaankoop te doen? Pak het lijstje er dan even bij. Vrijwel meteen bedenk je je hoe zonde van het geld die impulsaankoop is. Geld dat je liever besteedt aan een van de zorgvuldig samengestelde verlanglijst-items. Items die je met een beetje geluk mét korting tijdens Vogue Online Shopping Night kunt aanschaffen.

  #2 Doe je research

  In navolging van punt 1 pleeg je vooronderzoek. Om te voorkomen dat je miskopen doet is het raadzaam om je voordat je 'los' gaat met Vogue Online Shopping Night een klein beetje te oriënteren door online (via webites of je Insta-feed) of in bladen modeinspiratie op te doen. Weet je vervolgens wat je het geld waard vindt om aan te schaffen, bedenk dan per item wat de beste optie zal zijn. Kijk naar het label en het materiaal, maar ook naar de functionaliteit. Vergeet vooral niet om nog even een kijk en vergelijk warenonderzoek te doen. Dankzij websites als Lyst kun je binnen een paar minuten zien of het item elders op het web voor een scherpere prijs wordt aangeboden.

  #3 Shop solo

  Wist je dat gezelligheidsshoppen negen van de tien keer miskopen met zich meebrengt? Wanneer je serieus op modejacht ben kun je geen afleiding gebruiken. Dat gezegd hebbende, denk na over de vraag: 'Heb ik dit echt wel nodig?' Soms heb je tien dezelfde kledingstukken in je kledingkast liggen, maar dan kom je toch weer thuis met datzelfde iconische witte T-shirt. P.S. Gezien online shoppen (of click and collect) orde van de dag is, maak elkaar niet gek met Facetime-sessies tijdens Vogue Online Shopping Night. Wat wél kan: een online modeshow naderhand.

  #4 Cost per wear

  Lijkt een bepaalde lente/zomertrend je tijdloos, immer stijlvol en praktisch (neem: vloeiende maxi-jurken), maar past het eigenlijk niet bij je stijl? Ga eerst voor een toegankelijker item en gooi niet al je geld naar een haute couture versie. Het risico is te groot dat je een fortuin uitgeeft aan iets waar je je na twee keer dragen toch niet jezelf in voelt. Hallo miskoop! Andersom geldt: draag je bepaalde items het liefst all day; every day, zoals een trenchcoat? Investeer dan eens in een exemplaar van het allerbeste materiaal of van een label dat een dergelijk item als handelsmerk heeft. Qua cost per wear zit je dan sowieso goed. En: wie weet hengel je die ene trenchcoat tijdens Vogue Online Shopping Night met een kostenvoordeel binnen.

  #5 Betaal veilig

  Als een van de belangrijkste stappen in het opbouwen van de ultieme capsule voorjaar-zomergarderobe (zonder miskopen), is het veilig aankopen van al jouw verlanglijst-items. Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Met de automatische aankoopverzekering en aflevergarantie van Mastercard zijn bijna al je aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies, diefstal over verkeerde levering.

  Lees hier meer over veilig betalen met Mastercard.

  *Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

  *De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder