Betaalbaar design van eigen bodem: dit merk heeft het

Is jouw casa toe aan een upgrade?

fest interieur
Fest

Als we één woord vaak hebben gehoord dit jaar, is het wel 'thuis'. Thuisblijven, thuiswerken, thuisscholen, thuisbezorgen. Dus tja, dan is het wel fijn als je huis ook als 'thuis' voelt en er een beetje knap uitziet – al is het maar omdat je collega's nu ook dagelijks bij je binnenkijken. Een paar comfy (eetkamer)stoelen, een lekkere loungebank of gewoon een paar kleurrijke kussens. Is jouw casa toe aan een upgrade? Dan kan je je interieurhart ophalen bij FEST. Of je nu van strak en kleurrijk of organisch en aardetinten houdt. Hier hebben ze voor ieder wat wils en toch met een sterk eigen stijl: design, modern en tijdloos.

Gat in de (woon)markt

Designmeubels waar je niet de hoofdprijs voor betaalt: die zocht Femke Furnée tevergeefs toen ze haar eerste appartement inrichtte. Daarop besloot ze haar eigen label te starten: FEST, een interieurmerk met meubels en accessoires waar je van droomt, maar prijskaartjes waarvan je niet gaat hyperventileren. Ook weleens fijn.

vogue online shopping night
FEST
vogue online shopping night
FEST

Service 3.0

Ook noemenswaardig: op service-vlak gooit FEST het ook over een totaal andere boeg. Want hoe kan je nou écht goed een bank testen voor je 'm aankoopt? Meestal zit je er even op, hups je wat heen en weer en beslis je op basis daarvan of-ie comfortabel genoeg is om die (paar) duizend euro voor neer te tellen. Niet bij FEST. Daar kan je je (mogelijk) toekomstige bank testen in hun privé bioscoop. Hup, schoenen uit, languit liggen en chillen maar. Precies zoals je thuis ook zou doen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hun gratis interieuradvies en full-service delivery. Als in: ze brengen je gloednieuwe meubelstuk bij je binnen, zetten de boel in elkaar én nemen de karton- en plasticzooi weer mee. Wat wil je nog meer?

FEST & Friends

De collectie wordt ontwikkeld in samenwerking met interieurontwerpers. Van opkomend talent als Martin Hirth tot grote namen als award-winning designer Sebastian Herkner. Van designbanken die je helemaal op maat kan samenstellen tot kaarsen die met de hand gemaakt worden in een sociale werkplaats, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. What else? FEST staat voor duurzaamheid, het merendeel van de collectie wordt namelijk in Nederland geproduceerd. Doei CO2! Onze favoriet? De Sinclair, een ronde en zachte design fauteuil a.k.a. een elegante eyecatcher. Om het upgraden van je interieur nóg aangenamer te maken, kun je tijdens Vogue Online Shopping Night op woensdag 28 april 2021 investeren in je favoriete meubels en woonaccessoires met 20% korting in de online store*. Spring has sprung!

*Niet in combinatie met andere acties

vogue online shopping night
FEST

P.S. interesse in dat gratis interieuradvies? Dat kan zowel persoonlijk als online en boek je hier. Voor een bezoek aan de mini-cinema kan je terecht in de FEST brand store in Amsterdam West. Je boekt een bios-bezoek via de website. FEST zet vervolgens één of twee van je favoriete banken voor je klaar, hapje, drankje en fijne film erbij en het enige wat jij hoeft te doen is chillen (en bepalen welke bank het lekkerst zit!).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder