Gespot! Jennifer Aniston draagt de 'it-bag' van dit seizoen

De actrice is niet de enige celeb die hét accessoire van het seizoen heeft bemachtigd.

jennifer aniston
James DevaneyGetty Images

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een accessoire dat niet meer in het straatbeeld is weg te denken. En Louis Vuitton heeft er weer eens zo een te pakken. Het Franse modehuis bracht de Coussin-tas afgelopen februari op de markt en sindsdien spotten we 'm bij onze favoriete bekende gezichten.

Coussin

Vertaald uit het Frans wordt de Louis Vuitton-tas, vanwege haar mollige vorm, ook wel de pillow bag genoemd. De pillow bag zagen we voorgaande seizoenen vooral op de catwalk van Bottega Veneta voorbijkomen, maar dit seizoen is het de beurt aan het Franse modehuis. Beroemdheden als Selena Gomez, Dua Lipa, Jennifer Aniston, Laura Harrier en Sophie Turner zijn nu al helemaal weg van de schoudertas die is versierd met het iconische LV-logo. Vooral de felle en opvallende variant van de schoudertas - die je trouwens makkelijk omtovert in een pouch - doet het goed bij de sterren.

Shop de pillow bag-look tijdens Vogue Online Shopping Night

Post-lockdown-outfit

Door de pandemie stonden streetstyle-trends een jaar lang op een laag pitje, maar nu blijkt dat we onze sweatsuits en canvastassen langerzamerhand inruilen voor een vrolijker alternatief. Een pillow bag à la Louis Vuitton is dan ook dé perfecte toevoeging aan een chique post-lockdown-outfit. Maar hij is ook makkelijk te combineren met je favoriete jeans en sneakers. Kortom, de coussin-tas is voor elke gelegenheid de ideale tas.

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder