Verlang je naar een zomerse romance? Deze items brengen je zo in de mood

De Lente/Zomer-collectie van EDITED is de belichaming van een zoete zomerse romance.

vogue online shopping night
EDITED

Als een zoete zomerse romance, dat is hoe we de nieuwe collectie van EDITED het beste kunnen omschrijven. Het nostalgische merk ontwierp een Lente/Zomer-collectie die doet verlangen naar een zomer vol romantiek. De combinatie tussen vloeiende jurken, sfeerimpressie van de campagnebeelden en het gelukkige gevoel geeft een voorproefje van de vrijheid die we als we een beetje geluk hebben aankomende zomer weer zullen ervaren.

Sunset Paradise

EDITEDs Lente/Zomer-collectie getiteld Sunset Paradise betovert je met speelse bloemenpatronen, romantische details en stralende kleuren. Van rijk geel tot on trend oranje, warme roze tinten en verfrissend blauw. De nieuwe stijlen verschijnen in zonsondergang tinten, waardoor de verschillende nuances nog feller schijnen.

vogue online shopping night
EDITED
vogue online shopping night
EDITED

50 shades of sunsets

Deze Lente/Zomer-collectie van EDITED bestaat uit een serie zomerse romantische relaxed looks. Het is een fijn kleurenpalet aan 50 shades of sunsets in verschillende stijlen.

De collectie speelt met contrasten en doorbreekt vakkundig de vrouwelijke focus met sportieve stijlen die doen denken aan casual surfer looks. Aansluitende silhouetten, vloeiende jurken en pofmouwen ontmoeten coole T-shirts en comfortabele jersey stukken die een subtiele sexyness creëren van spannende uitsnijdingen, ruches en plooien. Bonus? Het doordachte kleurenpalet maakt het eindeloos mixen en matchen van de kledingstukken mogelijk.

vogue online shopping night
EDITED

From Italy with love...

Voor de campagne poseerde modellen Matea Brakus en Julia Banas in het Italiaanse paradijs Apulië nabij Bari. Achter de camera stond fotografe Teresa Horstmann. De stijlen werden ontworpen door Design Direcor Clarissa Labin en haar team in Berlijn.

De collectie Sunset Paradise van EDITED, waarbij het merk alledaagse zomerse looks in de schijnwerpers zet, is vanaf heden online en in alle winkels verkrijgbaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder