Kate Middleton brengt eerbetoon aan koningin Elizabeth met deze unieke parelketting

Kate looked classy as always bij de begrafenis van prins Philip.

kate middleton
Getty Images

Diamonds are a girl's best friend zegt men altijd. Maar parels daarentegen, minstens zo zeer. Parelsieraden zullen nooit uit de mode raken, kunnen altijd, en zijn gewoon onberispelijk mooi op zich. De royal stijlicoon die daar alles van weet: Kate Middleton.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate's look bij begrafenis prins Philip

Bij de begrafenis van de overleden prins Philip, zaterdag 17 april in de St. George's Chapel, verscheen Kate als een van de dertig aanwezigen in een stijlvol symbolisch ensemble. Kate, classy as always, droeg een zwarte aansluitende mantel van Catherine Walker met een geknoopte strik op de hals, over haar zwarte kanten Roland Mouret-jurk. Ze combineerde de mantel met een bijpassend hoedje met gaasdetail, een kopie van het hoedje dat Queen Elizabeth droeg tijdens de begrafenis van Grace Kelly in 1982. Maar wat meer de aandacht trok, waren Kate's opvallende parelsieraden: subtiele pareloorbellen en een breed parelcollier, een symbolisch familiestuk.

kate middleton parelketting begrafenis prins philip
Kate’s look
Chris JacksonGetty Images

De parelketting van Kate

Kate, sowieso groot liefhebber van alle sieraden waar parels in terug te vinden zijn, droeg tijdens de begrafenis van prins Philip een statement parelketting afkomstig van haar schoonmoeder, koningin Elizabeth. De bijzondere ketting, in opdracht voor Queen Elizabeth gemaakt in Japan in 1975, telt vier parelstrengen en heeft een grote diamanten sluiting. De koningin droeg de ketting tijdens Margaret Thatchers zeventigste verjaardag in 1995, maar leende hem ook uit aan de overleden prinses Diana. Het dragen van de ketting door Kate, die hem ook droeg tijdens het zeventigjarige huwelijksjubileum van prins Philip en Queen Elizabeth, is een symbolische gedachte uit respect voor de weduwe Queen Elizabeth.

Queen Elizabeth in 1983
Getty Images
Prinses Diana in 1982
Getty Images

Shop een parelketting zoals die van Kate

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton