Dit zijn de 3 jeanstrends die je deze Lente-Zomer gaat omarmen

Shop al deze jeans met een fijne korting tijdens Vogue Online Shopping Night op 28 april 2021.

selected femme
Selected Femme

Mode is vergankelijk, maar op één ding kunnen we ieder seizoen hondstrouw vertrouwen: onze jeans. True to the blue? In deze spijkerbroekenhoek moet je het zoeken als we de Lente-Zomer trends op catwalks en straat analyseren. Van ons, voor jou: Vogue's selectie van de mooiste jeans du moment. Je shopt deze parels van Selected Femme met 20% korting tijdens Vogue Online Shopping Night op woensdag 28 april 2021.

#1 Straight leg jeans

   De naam zegt het al, de spijkerbroek die als het ware kaarsrecht naar beneden valt. Dit silhouet past bij elk figuur en is ideaal voor vele stijlcombinaties, van de eerste keren op je sandalen (met hak) tot boven je gympen. Of in je enkellaarsjes. Met de straight leg jeans is die gewilde je ne sais quoi look ineens binnen handbereik.

   #2 Mom jeans

   Van deze everyday jeans kunnen we maar geen afscheid nemen: de mom jeans. De allemansvriend met rechte pijpen en een hoge taille komt de laatste paar jaren in steeds meer verschijningen. Alhoewel de meesten van ons de jeans graag in een verwassen look dragen, liet EmRata juist zien dat de mom jeans met medium of donkere wassing het komende seizoen meer dan welkom is. Draag je high waisted mom jeans onder een korte blouse of top, zo komt-ie het beste tot zijn recht.

   #3 Witte jeans

   Het is lente, hoog tijd om te investeren in een (gebroken) witte jeans: een staple piece die in ieders garderobe een plek verdient. Veelvuldig gezien aan de benen van beroemdheden, zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner. Wat ons betreft is de witte jeans here to stay. Stijltip: probeer je witte jeans te combineren met een witte top (of een wit denim jasje) voor een übercoole look. Knoeien geheel op eigen risico.

   Je shopt al de bovenstaande items en zo goed als de gehele collectie van de deelnemende webshops mét korting op woensdag 28 april 2021 tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan dertig deelnemende merken.

   Klik hier voor alle deelnemende merken

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder