Alles wat je wil weten over hét experimentele juwelenmerk van dit moment

Reserveer alvast een (deel) van je vakantiegeld, zouden wij zeggen.

vogue online shopping night 2021
Jane Kønig

Geen outfit is compleet zonder de juíste sieraden. Dankzij de Deense Jane Kønig word je voorliefde voor sieraden aangewakkerd. Het experimentele sieradenlabel verkoopt genoeg items om bij weg te dromen. Vogue vertelt je alles wat je wil weten over de gloednieuwe collectie en het label op zich, van de eigentijdse (en eigenzinnige) ontwerpen tot verhaalvertellende filosofie en meer.

De wereld van Jane Kønig

Elk sieraad vertelt een verhaal... Sieraden kunnen een herinnering zijn aan iemand die je na staat, een speciale gelegenheid in je leven of een accessoire dat jouw stijl aanvult. En verrijkt. Met het brede scala aan ontwerpen geeft Jane Kønig je de mogelijkheid om de exacte sieraden te vinden die het beste bij jouw persoonlijke stijl passen. Afhankelijk van hoe je ervoor kiest om de sieraden te stylen, kun je deze zowel voor overdag als voor avondkleding gebruiken. Daarom vind je alles van klassieke parels en grote statement-items tot eenvoudige en elegante ontwerpen.

De filosofie van Jane Kønig is om de manier waarop vrouwen sieraden dragen uit te dagen en ze te laten experimenteren met hun uiterlijk. Hear, hear, hear.

vogue online shopping night 2021
Jane Kønig

The eyes are the window to the soul

Door de eeuwen heen heeft het oog niet alleen een religieuze betekenis gehad in de vorm van het alziende oog, maar het heeft ook gediend als een eindeloze bron van fascinatie voor kunstenaars. Het oog speelt een grote rol in de nieuwe SS21 Collection Envision.

Na een turbulent 2020 waarin de wereld plotseling tot stilstand kwam en alles veranderde, ontstond het idee voor een collectie waarin het oog centraal zou staan. Mensen moeten de wereld met nieuwe ogen zien. Ons dagelijks leven zal misschien nooit hetzelfde zijn, maar onze relaties en de manier waarop we elkaar zien, moeten onveranderd blijven.

Zie elkaar, heb elkaar lief!

Voor Jane Kønig heeft het oog een andere betekenis, een die speelser en flirteriger is. Een klein knipoogje kan een bijna betoverend effect hebben op relaties tussen mensen, en daarom staat deze Lente-Zomer in het teken van flirterige, halfgesloten oog in de Envision-collectie. Om ons te eraan te blijven herinneren om oog voor elkaar te hebben. ''Het oog symboliseert dat we niet alleen zijn. Ik denk dat het belangrijk is in een tijd waarin zelfisolatie en afstand de nieuwe norm zijn geworden."

De Envision-collectie is een exclusieve collectie en een aantal van de stukken zal beperkt op voorraad zijn. De collectie bestaat uit 11 stijlen en is vanaf heden online en in de winkel verkrijgbaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder