image
Anne Menke, Vogue Nederland, zomer 2018.

Een lange winter heeft van onze huid een wit canvas gemaakt en in de reflectie van de spiegel staart Casper het vriendelijke, doch erg bleke spookje terug. Aangezien de lentezon langer op zich laat wachten dan gehoopt en uren zonnebaden anno 2019 sowieso echt niet meer kan, biedt een beetje zelfbruiner de oplossing voor een healthy glow uit een potje. Om de grens tussen healthy glow en healthy clown (lees: oranje) niet te overschrijden kun je natuurlijk naar een professional gaan voor een spray-tan – wij testten hier de beste spray-tans van Amsterdam – maar de vele tanning serums, zelfbruinende crèmes en tanning drops die de laatste jaren op de markt zijn verschenen zijn zeker het proberen waard. Om je op weg te helpen hieronder de fijnste selftanners voor je gezicht, decolleté en lichaam op een rij. Van de Soleil Identité crème van Chanel tot het Sublime Bronze serum van L'Oréal Paris. Je shopt de onderstaande items mét korting op woensdag 24 april 2019 tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering.*

*Check de voorwaarden bij je kaartuitgevende instantie.

image
de Bijenkorf, Drogiterij.net, Douglas
Soleil Identité

De bruining met deze selftanner met geltextuur is 'als na een weekend in de bergen of aan zee', aldus Chanel zelf. Bovendien met SPF8.

Chanel

wehkamp.nl
€38,39 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

1 van 10
image
Collistar
Self Tan Cr Face

De zelbruinende crème is speciaal ontwikkeld voor de gezichtshuid. De emulsie hydrateert, beschermt en gaat rimpels tegen.

Collistar
mysc.nl
€28,89 (tijdens VOSN met nog eens 25% korting)

Shop

2 van 10
image
L'Oreal Paris
Subliem Zelfbruinend Serum

Het Sublime Bronze serum van L'Oréal Paris heeft een handig pompje en geeft tot wel twee weken een egale bruine huid.

L'Oréal Paris

drogistplein.nl
€16,99 (tijdens VOSN met nog eens 50% korting)

Shop

3 van 10
image
Minetan
Pre shower Self Tan

Door te douchen met dit micellair water van MineTan krijg je een teint die zich na de eerste douche, de komende 24 uur in kleur zal blijven ontwikkelen.

MineTan
wehkamp.nl
€34,99 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

4 van 10
image
de Bijenkorf, Drogiterij.net, Douglas
Face Magic Drops

Collistar Magic Drops bevatten DHA Rapid, een innovatief zelfbruinend molecuul dat de helft van de tijd van normale zelfbruiners nodig heeft om een glowy teint te ontwikkelen. Breng een paar druppels aan, of meng wat druppels door je dagcrème.

Collistar

mysc.nl
€28,34 (tijdens VOSN met nog eens 25% korting)

Shop

5 van 10
Lancaster-sun-beauty-zelfbruiner
Lancaster
Fast Tan Optimizer

De zonolie van Lancaster is ideaal voor de al gebruinde lichaamshuid. De huid krijgt door de getinte, rijke zonolie meteen een bruine glans en zorgt voor een diepere bruining met SPF.

Lancaster
wehkamp.nl
€32,79 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

6 van 10
image
St Moritz
Tanning Lotion

Deze intense zelfbruinende lotion met olijfmelk en vitamine E hydrateert en is geurloos.

St. Moriz
wehkamp.nl
€8,99 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

7 van 10
image
Marc Inbane
Natural Tanning Spray

Een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid wordt beloofd door het aanbrengen van de award-winning Natural Tanning Spray van Marc Inbane. Extra leuk: het product bevat plantaardige, voedende en pure ingrediënten waaronder aloë vera en ginkgo.

Marc Inbane
mysc.nl
€39,95 (tijdens VOSN met nog eens 25% korting)

Shop

8 van 10
image
de Bijenkorf, Drogiterij.net, Douglas
The Face Illuminating Self-Tan Drops

De Tan-Luxe self-tan drops zijn inmiddels een ware hit op Instagram. Ook deze druppel je door je (dag)crème, serum of olie en zorgt binnen 60 minuten voor een mooie, gebruinde huid.

Tan-Luxe

mysc.nl
€55 (tijdens VOSN met nog eens 25% korting)

Shop

9 van 10
image
Biotherm
Autobronzant Tonique

De zelfbruiner is makkelijk aan te brengen en geeft een natuurlijke bruining. Plus; het heeft daarnaast ook een verstevigende werking op de huid.

Biotherm
mysc.nl
€25,99 (tijdens VOSN met nog eens 25% korting)

Shop

10 van 10
Advertentie - Lees hieronder verder