Dit zijn de favoriete beautyproducten van Doutzen Kroes

Het Friese model heeft zo haar favoriete beautyproducten om een natural make-up look tot stand te brengen. Shop al deze producten met een fijne korting tijdens Vogue Online Shopping Night op 30 oktober 2019.

favoriete beautyproducten doutzen kroes
Getty Images

Al is het Friese model Doutzen Kroes gezegend met haar natuurlijk schoonheid. De 34-jarige Nederlandse heeft zo haar beauty favorieten die ze gebruikt om haar natural make-up look tot stand te brengen. Doutzen gaf een tijdje geleden voor de Amerikaanse Vogue haar eerste make-up tutorial ooit en verklapte daarin welke make-up producten ze gebruikt en hoe ze deze aanbrengt. Zo kan ze bijvoorbeeld niet zonder haar wimperkruller en leert ze je trucjes aan die ze als model leerde van make-up artiesten waar ze al jarenlang mee samenwerkt. Benieuwd met welke producten Doutzen aan de slag gaat? Vogue deed research en ontdekte welke Doutzens favoriete go-to beauty buys zijn; zoals de Infallible 24Hr Fresh Wear Foundation van L'Oréal Paris en het Laura Mercier wenkbrauwpotlood. Je shopt al deze producten van onderstaande webshops mét korting op woensdag 30 oktober tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Bovendien maak je met elke Mastercardbetaling kans op een plek op de rode loper voor twee personen tijdens het Cannes Film Festival. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Cosmetics, Product, Beauty, Liquid, Material property, Beige, Tints and shades, Lip care, Gloss,
L'Oréal Paris
1 van 7
Infallible 24Hr Fresh Wear Foundation - 125 Naturel Rose

'Ik gebruik de foundation alsof het een crème is. Vergeet zeker je hals niet, het is je twee gezicht (lacht). Ik breng het aan met mijn handen en masseer de substantie in mijn huid', vertelt Doutzen in haar tutorial.

L'Oréal Paris via Zalando

SHOP

Eye, Brown, Organ, Eye liner, Pen, Cosmetics, Office supplies, Metal,
Laura Mercier
2 van 7
Wenkbrauwpotlood - Soft Brunette

'Wanneer ik wakker word of een kledingstuk over mijn hoofd trek, borstel ik mijn wenkbrauwen altijd weer omhoog en in vorm met het Laura Mercier wenkbrauwpotlood met brush', vertelt ze aan Vogue.

Laura Mercier via Lookfantastic

SHOP

(tijdens VOSN met nog eens 22% korting)

Product, Beauty, Fluid, Water, Liquid, Skin care, Moisture, Personal care, Lotion, Perfume,
L'Oréal Paris
3 van 7
Elvive Extraordinary Oil

'Ik gebruik de Elvive Extraordinary haarolie als masker, voordat ik ga douchen. Breng het aan in droog haar, spoel het dan uit onder de douche. Het laat zo'n mooie glans achter', vertelt ze in dit interview.

L'Oréal Paris via Lookfantastic

SHOP

(tijdens VOSN met nog eens 22% korting)

Product, Cosmetics, Material property, Personal care,
L'Oréal Paris
4 van 7
Unlimited Mascara

'Voor dat ik de mascara aanbreng, verwijder ik de overtollige mascara die aan het borsteltje hangt met een tissue voor een meer natural look', zegt Kroes in de Vogue-video.

L'Oréal Paris via Zalando

SHOP

(tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Beauty, Skin, Orange, Perfume, Material property, Peach, Cosmetics, Metal, Leather,
Calvin Klein
5 van 7
Reveal-parfum

'Ik hou ervan dat de parfum een vleugje zout bevat dat complementair is aan mijn eigen lichaamsgeur. Dat maakt het sexy en iets dat je overdag of 's nachts kunt dragen. Ik hou er ook van om een beetje op mijn haar te spuiten', zegt Doutzen over de Reveal-geur.

Calvin Klein

SHOP

l'oréal paris bb cream
L'Oréal Paris
6 van 7
BB Cream

'Van Pat McGrath [wereldberoemde make-up artist, red.] heb ik geleerd om een foundation echt in te masseren in de huid. Breng gerust de crème ook over de lippenrand aan', Kroes aan Vogue.

L'Oréal Paris via Zalando

SHOP

Tan, Cosmetics, Material property, Personal care, Hair coloring, Hair care,
L'Oréal Paris
7 van 7
Elnett Satin

'Mijn favoriete haarproduct ooit is Elnett Satin', aldus Doutzen.

L'Oréal Paris via Haarshop

SHOP

(tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Doutzen Kroes