image
Gucci

Tijdens de Salone del Mobile, de jaarlijkse internationale designbeurs in Milaan, hebben een tal van modehuizen hun nieuwe interieurcollectie gelanceerd. Mode en design gaan al jaar en dag hand in hand en dat is dit jaar niet anders. Zo opende Gucci een tijdelijke interieurwinkel in de Italiaanse stad waarin zijn interieurlijn Décor 2019 collectie werd gepresenteerd. Versace werkte voor zijn in neontinten gehulde home collectie met interieurontwerpers Sasha Bikoff en artiest Andy Dixon. En Louis Vuitton ging dit jaar met maar liefst tien designers een samenwerking aan voor zijn Objets Nomades-collectie. Vogue liet zich inspireren op deze nieuwe collecties en zocht de mooiste interieuritems samen. Je shopt al deze items, geïnspireerd op de home collecties van onze favoriete modehuizen, van onderstaande webshops mét korting op woensdag 24 april aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night. Dit van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Gucci Décor 2019 collectie
image
Vogue Nederland​​

Gucci's creative director Alessandro Michele ontwierp voor deze home collection onder andere fluwelen fauteuils, stoelen, kussens en plaids met Gucci-monogramprint en porselein servies met dierlijke figuren. De collectie toont de eclectische, romantische jaren zeventig-stijl van het modehuis, inclusief clashing prints, uitgesproken kleuren en beelden van flora en fauna.

Ontdek de volledige Gucci-collectie hier.

2 Hangers
image
Ou Boutique

A La
boutiquestories.com
€30 (tijdens VOSN met nog eens 15% korting)

Shop

3 Wanddecoratie
image
Ixxi

IXXI (Ernst Haeckel)
ixxiyourworld.com
Vanaf €69 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

4 Bestek
image
Anna + Nina

Anna + Nina
anna-nina.nl
€24,95 (tijdens VOSN met nog eens 25% korting)

Shop

5 Versace Home Collection
image
Vogue Nederland​​

Geïnspireerd op de Versace's Herfst-Winter 1994-campagne gefotografeerd door Richard Avedon, ontwierp interieurontwerper Sasha Bikoff een collectie die de Versace-fashion en de Home Collection samenbrengt. Klassieke Versace-motieven hebben hun weg gevonden naar snoepachtig swirl-achtig tapijten en neonwolken die onze mooiste interieur fantasieën waarmaken.

Ontdek de volledige Versace-collectie hier.

6 Wanddecoratie
image
Ixxi

IXXI (Paul Fuentes)
ixxiyourworld.com
Vanaf €39,95 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

7 Neon-lamp
image
Luka Lighting

Luca Lighting
wehkamp.nl
€55,96 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

8 Dekbedovertrek
image
Vandyck

Vandyck
vandyckshop.nl
€49,95 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

9 Louis Vuitton Objets Nomades collectie
image
Louis Vuitton

Louis Vuitton werkte voor zijn allernieuwste Objets Nomades dit jaar samen met maar liefst tien ontwerpers. De twee nieuwste designers zijn Atelier Biagetti die hun ovalen, glazen tafel "Anemona" met een diepblauwe golvende voet presenteerde. En het Italiaans duo Zanellato/Bortotto ontwierp een tripartiet scherm "Mandala", geïnspireerd door nomadisch vakmanschap. Oude bekenden als de Nederlandse Marcel Wanders, Barber & Osgerby en India Mahdavi leverden dit jaar ook hun bijdrage.

Bekijk de volledige Louis Vuitton-collectie hier.

Foto: Palaver Chair en Overlay Bowl van Patricia Urquiola. Talisman Table van India Mahdavi. Bell Lamp van Barber & Osgerby. Stools van Atelier Oï. Totem Floral van Damien Langlois-Meurinne.

10 Wanddecoratie
image
Mondriaan

IXXI (Mondriaan)
ixxiyourworld.com
Vanaf €69 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

11 Dekbedovertrek
image
Crisp Sheets

Crisp Sheets
crispsheets.com
€74,95 (tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

Shop

12 Bloomon
image

Bloomon
bloomon.nl
prijs op aanvraag (tijdens VOSN met 20% korting op de eerste drie bossen + een keramieken vaas cadeau)

Shop

Advertentie - Lees hieronder verder