De favoriete beautyproducten van Meghan Markle

Tijdens Vogue Online Shopping Night shop je de favoriete beautyproducten van Meghan Markle.

favoriete-beauty-producten-meghan-markle
Getty Images

Dat Meghan Markle gedurende de jaren een waanzinnige beautytransformatie is ondergaan, was al langer duidelijk. Van haar old Hollywood glam in 2013 tot haar minimalistische beautylook vandaag. Elke beautylook heeft zo zijn moment gehad. Welke beautyproducten Markle op dít moment niet meer zonder en wat zit er dan in haar dagelijkse make-uptasje? Vogue ging op onderzoek uit en wist enkele van haar favoriete make-up en verzorgingsproducten op te sporen. Wil je net zoals Markle gitzwarte lange wimpers en die highlight op de wangen? Shop alle onderstaande producten en zo goed als de gehele collectie van onderstaande webshops mét korting, op woensdag 30 oktober tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Bovendien maak je met elke Mastercardbetaling kans op een plek op de rode loper voor twee personen tijdens het Cannes Film Festival. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Diorshow Iconic mascara
Cosmetics, Beauty, Eye, Eyebrow, Mascara, Material property, Makeup brushes, Brush, Eye liner,
Dior

'Mijn favoriete mascara is Diorshow Iconic', vertelde Meghan Allure. In datzelfde interview onthulde Meghan dat ze haar favoriete beautyproducten op de set van de serie Suits ontdekte.

Dior

SHOP

2 Tinted Moisturizer Illuminating foundation
Product, Skin, Water, Beauty, Skin care, Moisture, Cream, Hand, Cosmetics, Material property,
Laura Mercier

Meghan aan Allure: 'Ik draag geen foundation tenzij ik aan het filmen was voor Suits, dus dit is wat ik dagelijks aanbreng na een moisturizer om mijn huid die glow te geven.'

Laura Mercier via Lookfantastic

SHOP

(tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

3 Masquintense Chevaux Fins
Product, Cream, Beauty, Skin care, Cream, Plant, Dairy, Food, Hair care,
Kérastase

Er zijn twee lijnen van Kérastase waar ik niet zonder kan; de Masquintense en de Oleo Relax-lijn. Ik houd van deze producten', aldus Meghan aan Beauty Banter.

Kérastase via Haarshop

SHOP

(tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

4 Touche Eclat Radiant Touch concealer
Eye, Beauty, Organ, Eye shadow, Cosmetics, Eye liner, Human body, Material property, Beige, Metal,
Yves Saint Laurent

'Het mengt goed, het is compact en als je een dag van zeventien uur hebt gewerkt en niets anders hebt, zie je er nog steeds levend uit', zei ze tegen Beauty Banter.

Yves Saint Laurent via Lookfantastic

SHOP

(tijdens VOSN met nog eens 20% korting)

5 Eyelash Conditioner
Product, Water, Cosmetics, Beauty, Liquid, Material property, Perfume, Beige, Eye liner, Electric blue,
Revitalash

'Ik zweer dat mijn wimpers nog nooit zo lang zijn geweest', vertelde ze Allure.

Revitalash via Mysc

SHOP

(tijdens VOSN met nog eens 25% korting)

6 Cherry Blossom Body Oil in Lotion
Product, Drink, Skin care, Liquid, Lotion, Dairy, Cream, Bottle, Plastic bottle,
Nivea

'Ik gebruik de Nivea body lotion elke dag, vertelde Markle aan Beauty Banter. 'Het is eerlijk gezegd mijn favoriete lotion op de markt, het is zo betaalbaar en mijn huid ziet er fantastisch uit.'

Nivea

SHOP

7 Stylo Yeux Waterproof oogpotlood
Eye, Product, Cosmetics, Eye liner, Brown, Eyebrow, Beauty, Organ, Material property, Writing implement,
Chanel

Meghan in het Beauty Banter-interview: 'Ik gebruik de Chanel eyeliner op mijn bovenste wimperlijn en waterlijn, vaak voeg ik nog glinsterende poeder toe voor meer schittering.'

Chanel via Wehkamp

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle