De perfecte capsule herfst-wintergarderobe bouw je op in 7 simpele stappen

Vogue Online Shopping Night is de uitgelezen kans om investment pieces te scoren voor je herfst/wintergarderobe.

vogue online shopping night mastercard veilig online shoppen capsule wintergarderobe opbouwen
Vogue Nederland​​

Ga voor die mooie denimbroek die je altijd al wou, of investeer in die crèmekleurige kabeltrui die wordt beschouwd als één van de grootste trends aankomend seizoen. Maak ruimte in je kledingkast voor tal van items die niet mogen ontbreken dit najaar en shop de mooiste klassiekers tijdens Vogue Online Shopping Night voor een perfecte capsule garderobe. Deze Vogue-redacteuren geven alvast tips hoe je de beste deals scoort.

Buy less, buy better
Geniet van de mooiste sale vondsten tijdens Vogue Online Shopping Night op 28 oktober, maar koop met mate. Hoewel het heel verleidelijk is om de mooiste items in te slaan tijdens dit exclusieve Vogue-event, kun je het beste in gedachten houden dat tijdloos gekleed gaan very trending is. Vogue Online Shopping Night is het uitgelezen moment om investment pieces voor zowat de helft van de prijs te shoppen.

Lees hier meer over veilig betalen met Mastercard.

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Betaal veilig
Clothing, Swimsuit top, Undergarment, Lingerie top, Lingerie, Bikini, Hobo bag, Bag, Handbag, Brassiere,
Søren Jepsen

Een van de belangrijkste stappen in het opbouwen van de perfecte capsule herfst-wintergarderobe, is het veilig aankopen van al jouw key items. Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Met de automatische aankoopverzekering en aflevergarantie van Mastercard zijn bijna al je aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies, diefstal over verkeerde levering.

2 Knitwear
White, Clothing, Blue, Street fashion, Turquoise, Fashion, Electric blue, Footwear, Sportswear, Trousers,
Søren Jepsen

Één van de grootste trends op gebied van truien aankomend modeseizoen is de kabeltrui. Dit najaar mag 'ie extra groot vallen en komt hij in verschillende kleuren, zoals gezien bij het Italiaanse Chloé en Stella McCartney.

Shop hier de mooiste knitwear tijdens Vogue Online Shopping Night.

3 Naturel tinten
Photograph, Street fashion, Fur, Fashion, Snapshot, Fur clothing, Footwear, Eyewear, Outerwear, Sunglasses,
Jonathan Daniel Pryce

Terwijl er veel felle kleuren op de Herfst/Winter 2020 catwalk gespot werden dit jaar, verwelkom je dit najaar best nog wat naturel tinten in je garderobe. Voor dagen dat het allemaal niet zo opvallend hoeft te zijn. Aardetinten als camel en khaki zijn de favorieten van menig streetstylester.

Shop hier de mooiste jassen tijdens Vogue Online Shopping Night.

4 Leren look
Clothing, Street fashion, Fashion, Trench coat, Fashion model, Outerwear, Coat, Overcoat, Brown, Leather,
Søren Jepsen

Een all leather look perfect neerzetten is een kunst. Is alles samen toch wat veel? Investeer dan in één leren item dat je binnenkort in je kledingkast hangt. Een lakleren jas tot op de grond of die leren rok die je al even op het oog hebt.

Shop hier de mooiste leren items tijdens Vogue Online Shopping Night.

5 Denim
Clothing, Jeans, Trench coat, Coat, Denim, Street fashion, Fashion, Fashion model, Outerwear, Human,
Jonathan Daniel Pryce

Denim is altijd een goed idee, zowel voor je zomer- als je wintergarderobe. De grootste trends voor volgend seizoen zijn de washed jeans, en de denimrok. Genoeg keuze dus om je garderobe te vullen met een aantal key denim items.

6 Statement tas
fashion model, clothing, fashion, eyewear, outerwear, street fashion, fashion design, sunglasses, coat, beige,
Søren Jepsen

Een tas kun je nooit te veel hebben. Kies voor het najaar een klein exemplaar die je onder je arm draagt of ga voor een oversized tas. Either way; een aankoop om op je lijst te zetten.

Shop hier de leukste tassen tijdens Vogue Online Shopping Night.

7 Laarzen in elk formaat
White, Clothing, Street fashion, Footwear, Human leg, Ankle, Brown, Fashion, Beige, Shoe,
Søren Jepsen

De enkellaars doet het elke winter wel goed. Kies volgend seizoen eens voor een veterlaars of een chunky boot die als grootste trends worden bestempeld voor het herfst/winter seizoen. Of is de gummy boot meer iets voor jou?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder