De favoriete beautyproducten van Bella Hadid

Van Dior lipstick tot gezichtsreiniger van Dr. Barbara Sturm, dit zijn de beautyitems waar Bella Hadid niet zonder kan.

72nd Cannes Film Festival, Rocketman premiere
Anadolu AgencyGetty Images

Ze is het covermodel van Vogue's novemberissue én volgens de wetenschap de mooiste vrouw ter wereld. Je zou op z'n minst nieuwsgierig worden naar de beautyproducten die het half-Nederlandse topmodel gebruikt om haar huid in topconditie te houden. Vogue zocht en vond een handvol beautyproducten waar Hadid niet meer zonder kan. Van de Rose d'Orient olie van Decléor tot de Rose hair & body oil van Ouai. Je shopt een aantal van deze producten van onderstaande webshops mét korting op woensdag 30 oktober aanstaande tijdens Vogue Online Shopping Night van 12u 's middags tot middernacht! Klik hier voor alle kortingscodes van de meer dan 50 deelnemende merken.

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Bovendien maak je met elke Mastercardbetaling kans op een plek op de rode loper voor twee personen tijdens het Cannes Film Festival.

Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Decléor gezichtsserum
Yellow, Cosmetics, Fluid, Liquid, Perfume, Liqueur, Drink,
Decleor

In een interview met Byrdie onthult beauty guru Mzia Shiman welk product ze op de huid van het model gebruikte tijdens de Victoria's Secret show: 'het Decléor gezichtsserum geeft een onmiddellijk verzachtend effect dat roodheid en irritatie helpt verminderen, dit is het geheim van Bella Hadid's glowy skin.'

Decléor via LookFantastic

Shop

(+ extra 22% korting tijdens VOSN)

2 Rose hair & body oil
Face, Skin, Product, Water, Beauty, Head, Brown, Beige, Liquid, Fluid,
de Bijenkorf

Bella Hadid maakt in eerdere Instagram-stories bekend dat ze weg is van de haar en body olie van het populaire haarverzorgingsmerk Ouai, zo weet Business Insider.

Ouai via Zalando

Shop

(+ extra 22% korting tijdens VOSN)

3 Smoothing Combing crème
Product, Beauty, Skin care, Lotion, Liquid, Cocoa butter, Fluid, Hand, Body wash, camomile,
Pantene

Een andere favoriet product toont Bella Hadid als ze een foto van haar badkamerkastje toont, waar de Pantene haarcrème zichtbaar wordt.

Shop

4 Dior Lip Maximizer
Product, Pink, Beauty, Skin, Cosmetics, Eye, Lip gloss, Water, Skin care, Material property,
Douglas

In een interview met Into the Gloss vertelt Bella over haar favoriete lipproducten: 'ik hou van een lichte lip waardoor het er niet uit ziet alsof je veel make-up op hebt. Mijn lievelingsproducten zijn de Dior Addict Lip Glow en de Dior Lip Maximizer.

Shop

5 Dr. Barbara Sturm gezichtsreiniger
Product, Water, Beauty, Plastic bottle, Skin care, Moisture, Lotion, Fluid, Liquid,
Dr. Barbara Sturm

Bella Hadid laat weten op haar Instagram-account: 'Een shout out naar Barbara Sturm die mijn huid voorgoed heeft veranderd met haar fantastische gezichtsbehandelingen en producten. Geen advertentie, gewoonweg de waarheid!'

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid