De ultieme capsule lente/zomergarderobe creëer je in deze 7 simpele stappen

Vogue Online Shopping Night is hét moment om te investeren in lente/zomer items.

mastercard
Vogue Nederland

Katapulteer je kledingkast het nieuwe seizoen in met bewuste buys in de vorm van lente-en zomer key-items voor je duurzame garderobe. Kies voor een klassieke trenchcoat die een leven lang meegaat of investeer in een gebreid sweater-vest die wordt beschouwd als een van de grootste trends aankomend seizoen. Alleen al omdat streetstyle ster Bella Hadid ‘m heeft opgenomen in haar daily wear. Ga voor tijdloze items die zowel in het voorjaar als de zomer draagbaar zijn, waardoor je nu alvast diverse styling opties kunt nagaan, en shop de mooiste klassiekers tijdens Vogue Online Shopping Night.

Buy less, buy better

Geniet van de mooiste sale vondsten tijdens Vogue Online Shopping Night, maar koop met mate: buy bewust. Hoewel het heel verleidelijk is om de mooiste items in te slaan tijdens dit exclusieve Vogue-event, hou je best in gedachten dat tijdloos gekleed gaan very trending is. Vogue Online Shopping Night is het uitgelezen moment om investment pieces aan zowat de helft van de prijs te shoppen.

Lees hier meer over veilig betalen met Mastercard.

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Betaal veilig
Hair, White, Clothing, Street fashion, Fashion, Beauty, Hairstyle, Snapshot, Pink, Outerwear,
Jonathan Daniel Pryce

Als een van de belangrijkste stappen in het opbouwen van de ultieme capsule voorjaar-zomergarderobe, is het veilig aankopen van al jouw key-items. Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Met de automatische aankoopverzekering en aflevergarantie van Mastercard zijn bijna al je aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies, diefstal over verkeerde levering.

2 Trenchcoat
JONATHAN DANIEL PRYCE

Ken je klassiekers! De trenchcoat is misschien wel een van de meest tijdloze en klassieke mode-items ooit. Dacht je dat je wist hoe-ie eruitzag, duikt de ‘trenchformer’ ineens op in allerlei onverwachte, doch stijlvolle varianten kijkend naar kleur, motief en silhouet.

Shop hier de mooiste trenchcoats tijdens Vogue Online Shopping Night.

3 Knitwear-trend
JONATHAN DANIEL PRYCE

Een van de grootste trends op gebied van truien aankomend seizoen is een gebreide sweater-vest. Dit voorjaar komt-ie in verschillende varianten, van een oversized glitter sweater-vest a la Missoni tot een strak ontwerp met sterren-details, zoals gezien bij Michael Kors.

Shop hier de mooiste knitwear tijdens Vogue Online Shopping Night.

4 Leren gekleurde look
JONATHAN DANIEL PRYCE

De leer-trend maakt dit seizoen een knallende doorstaat. Ditmaal wordt de klassieke zwarte leren look echter verruild voor kleurrijke en opvallende tinten. Een all leather look too much? Investeer dan in één leren item. Een (lak)leren rokje of die langverwachte leren designertas die je spaarcenten waard is.

Shop hier de mooiste gekleurde leren items tijdens Vogue Online Shopping Night.

5 Beha-trend
JONATHAN DANIEL PRYCE

De beha-trend is geliefd en gewild dit seizoen. Het lingerie-item werd in al haar variaties veelvuldig gespot op de catwalk en on the streets, van sportieve ontwerpen tot glanzende bralettes. Draag ‘m onder een (oversized) pak, wrap top waar-ie onderuit piept of – als je durft – solo zodat iedereen ‘m kan bewonderen.


Shop hier de mooiste beha’s tijdens Vogue Online Shopping Night.

6 Denim
JONATHAN DANIEL PRYCE

Met denim zit je altijd goed, welk seizoen het ook is. Al jaren de favoriet van menig vrouw: de witte jeans, een waar key-item dat in ieder garderobe thuishoort. Doordat het een tijdloos item is dat immer stijlvol blijft (en uiterst makkelijk te combineren is) is dit het denim ontwerp om in te investeren zodat het witte spijkergoed jarenlang meegaat.

Shop hier de mooiste witte jeans tijdens Vogue Online Shopping Night.

7 Tassen in elk formaat
JONATHAN DANIEL PRYCE

Een tas kan je nooit teveel hebben. En past altijd! Kies dit voorjaar voor een handtas waar álles in kan (met het gevaar dat alles zoekraakt), allemansvriend de cross body bag of de fanny pack – die ook door kan als metgezel tijdens een wandeling in het bos, nu al het festivalgedoe waarschijnlijk niet doorgaat. Hoe dan ook; een aankoop voor op je lijst.


Shop hier de mooiste tassen tijdens Vogue Online Shopping Night.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder