Déze 7 modetrends mogen niet ontbreken in je lente/zomergarderobe

Vogue Online Shopping Night is hét moment om te investeren in lente/zomer items.

model op set
Anh Kiet Duong

Katapulteer je kledingkast het nieuwe seizoen in met bewuste buys in de vorm van lente-en zomer key-items voor je duurzame garderobe. Kies voor een klassieke trenchcoat die een leven lang meegaat of investeer in een wijde broek die wordt beschouwd als een van de grootste trends aankomend seizoen. Dit zijn álle trends voor de komende lente én zomer, weet jij vast wat we gaan dragen. En shop de mooiste klassiekers mét kostenvoordeel tijdens Vogue Online Shopping Night op woensdag 28 april 2021.

Buy less, buy better

Geniet van de mooiste sale vondsten tijdens Vogue Online Shopping Night, maar koop met mate: buy bewust. Hoewel het heel verleidelijk is om de mooiste items in te slaan tijdens dit exclusieve Vogue-event, keep in mind dat tijdloos gekleed gaan very trending is. Vogue Online Shopping Night is het uitgelezen moment om investment pieces aan zowat de helft van de prijs te shoppen.

Lees hier meer over veilig betalen met Mastercard.

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Betaal veilig
vogue online shopping night
Nataliya Petrova

Als een van de belangrijkste stappen in het opbouwen van de ultieme capsule voorjaar-zomergarderobe, is het veilig aankopen van al jouw key-items. Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Met de automatische aankoopverzekering en aflevergarantie van Mastercard zijn bijna al je aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies, diefstal over verkeerde levering.

2 Trenchcoat
streetstyle milan fashion week
Getty Images

When in doubt, trenchcoat! De trenchcoat is misschien wel een van de meest klassieke mode-items ooit. Dacht je dat je wist hoe-ie eruitzag, duikt de ‘trenchformer’ ineens op in allerlei onverwachte, doch stijlvolle varianten - kijkend naar kleur, motief en silhouet. Tijdloos ten top.

3 Beha
streetstyle milan fashion week
Getty Images

De beha-trend is wéér geliefd en gewild dit seizoen. Van romantisch tot retro en van simplistisch tot glitter, de bralette is van alle markten thuis. Draag ‘m onder een (oversized) pak, wrap top waar-ie onderuit piept of – als je durft – solo zodat iedereen ‘m kan bewonderen.

4 Zwart-wit
vogue online shopping night
Christian Vierig

Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Het credo van menig ontwerper (van Dolce & Gabbana tot Chanel), in 2021, door de ene naar de andere zwart-wit look te creëren. Groot gelijk. 2020 was immers al gecompliceerd genoeg.

5 Korsetten
vogue online shopping night
Matthew Sperzel

Heb je The Crown en/of Bridgerton gezien? Geheid dat je je modezinnen hebt gezet op een korset. Korsetten alleen voor onder je kleding? Niet als het aan streetstylers Bella Hadid en onze eigen Jill Korteleve ligt. Dit seizoen laten we onze lingerie zien aan de buitenwereld: boven jurken, blouses en broeken.

6 Wijde broeken
streetstyle milan fashion week
Getty Images

Gun je skinny jeans en cigarette-broeken even een break en kies dit voorjaar voor flatterende wijde powerbroeken. Ze hangen net op of iets onder de taille, in relaxte vorm, en zijn precies genoeg comfort en stijl tegelijkertijd. Wat wil een mensch nog meer?

7 Vloeiende maxi-jurken
vogue online shopping night
Nataliya Petrova

De vloeiende-maxi-jurken-trend maakt dit seizoen een knallende doorstaat. De doorzichtige stoffen die tot de vloer reiken brengen je helemaal in optimale vakantiesferen. Aangezien we nog even niet het vliegtuig kunnen pakken, komt deze mediterrane opfleuring in Cosa del Casa zeer goed van pas. Begin de lente knap en fleurig!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder