Dankzij Rihanna is dit het enige item dat ik aan mijn garderobe wil toevoegen dit voorjaar

Perféct voor die ingewikkelde fase tussen lente en zomer in (zeker in Nederland).

rihanna in 2014
Rabbani and Solimene PhotographyGetty Images

Het is bijna een geruststelling te noemen: zelfs wanneer je op je dieptepunt qua stijlinspiratie zit, is daar altijd nog Rihanna. Terwijl hoodies onze levens (en garderobes) al een tijdje domineren, kleedt de zangeres zich nog stééds alsof er geen pandemie bestaat. En da's best een genot, in een tijd waarin we alleen maar over post-pandemie looks kunnen dromen.

Leren blazers

Haar laatste vondst? Een knalrode, leren blazer. Het is slechts één van de exemplaren uit haar veelzijdige jassencollectie, waar meerdere lederen parels in te vinden zijn. Ze combineert het opvallende item hier met een distressed jeans, verschillende gouden kettingen, een paar loafers en (hoe kan het ook anders) een mondkapje. Het is een look om van te houden, want 'tussenkleding' is een must in een jaar waarin we vaker dan ooit aan de wandel willen. De leren blazer is geknipt voor een dag waarop het te warm is voor een dikke puffer, maar te koud voor een jasloze look.

Ook leuk aan dit item: je kan 'm zowel extreem casual als gekleed dragen. Met een paar biker shorts en sneakers is-ie geschikt voor de supermarkt, terwijl een satijnen top en sling back heels de leren blazer meteen de stempel 'chique' geven. Al is de middenweg net zo noemenswaardig: met een crisp wit shirt en boyfriend jeans creëer je een look die Parisiennes meteen zouden goedkeuren. Scroll vooral naar beneden voor Rihanna's look, opdat je er maar net zoveel inspiratie uit mag putten als Vogue.

Shop Rihanna's look

*Shop tijdens Vogue Online Shopping Night met Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering*. Ga snel naar Vogue.nl/vosn en vind hier alles wat je moet weten over Vogue Online Shopping Night en de deelnemende merken.

*De voorwaarden van je Mastercard hangen af van de bank of kaartinstantie die je Mastercard heeft uitgegeven. Voor meer informatie kun je bij hen terecht.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Rihanna's look
rihanna in rode blazer en jeans met scheuren
GothamGetty Images
2 Leren blazer
leren blazer mango
Wehkamp

Mango via Wehkamp

Shop

€39.99 (+20% korting tijdens Vogue Online Shopping Night)

3 Relaxed fit jeans
broek van jbrand
J-Brand

J Brand via Zalando

Shop

€340 (+20% korting tijdens Vogue Online Shopping Night)

4 Leren loafers
loafers van proenza schouler
Zalando

Proenza Schouler via Zalando

Shop

€620 (+20% korting tijdens Vogue Online Shopping Night)

5 Cross charm
pendant kruis
ANNA + NINA

ANNA + NINA

Shop

€39,95 (+25% korting tijdens Vogue Online Shopping Night)

6 Circle Necklace Gold Plated
ketting van fashionology
Fashionology

Fashionology

Shop

€200 (+20% korting tijdens Vogue Online Shopping Night)

7 Koraalkleurige nagellak
nailberry cosmania
Cosmania

Nailberry via Cosmania

Shop

€20,50 (+20% korting tijdens Vogue Online Shopping Night)

8 Mondmasker
mondmasker van falke
Falke

FALKE

Shop

€20,50 (+20% korting tijdens Vogue Online Shopping Night)

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder