Het nieuwe modeseizoen staat weer voor de deur en Vogue's gloednieuwe September 2019 Issue zit daarom boordevol nieuwe mode en beauty ontwikkelingen die het komende seizoen veelvuldig het straatbeeld zullen bepalen. Nederlandse supermodellen Birgit Kos en Luna Bijl schitteren op drie verschillende covers voor het grote modenummer in de nieuwste trends voor het nieuwe herfst/winter 2019 seizoen. 

Vogue's gloednieuwe nummer staat boordevol mode, beauty en interviews. Het najaar nadert en dat betekent ook een change of season in je garderobe. Of je nu voor ingetogen gaat met het grijze pak, de monochrome look of seventies chic, of juist voor uitbundig in regenboogkleuren. Ontdek de nieuwste trends in de grote modespecial

Beautytrends rechtstreeks van de catwalk worden onder de loep gelegd met de ultieme beautyguide voor het aankomende herfst/winter seizoen, met de fijnste nieuwe producten en beautytips.

Interviews met onder meer supermodel Emily Ratajkowski, ontwerper Jonathan Anderson en Nederlands modefotografen duo Inez & Vinoodh sieren de pagina's van het grote modenummer. 

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder