Music & Fashion: de derde editie van Vogue Man met Martin Garrix en Jordan Barrett

Lees wat je te wachten staat in de derde editie van Vogue Man met Nederland's jongste muziekster Martin Garrix.

vogue-man-martin-garrix-jordan-barrett
Paul Bellaart, Vogue Man, Najaar/Winter 2016/17

22 september ligt de derde editie van de Nederlandse Vogue Man in de winkels! Lees wat je te wachten staat en zorg dat je deze editie als eerste in huis hebt door deze te bestellen via onderstaand bestelformulier. Meer Vogue Man? Volg al ons mannen-nieuws hier.

'Een jongen nog, maar wel eentje die hangt met David Guetta, Usher, Justin Bieber en Kanye West.'

'Nu we de mannenmode in Nederland mooi hebben neergezet met Vogue Man, is het tijd om van daaruit te pivoteren naar een ander terrein waarin 'we' uitblinken: muziek.

Muziek, oneindige bron van inspiratie voor fashion en de heartbeat en soundtrack van ons leven, is goed voor veel mooie herinneringen. Dansend op Simon & Garfunkel als vierjarige, uren in de rij voor een concert van Doe Maar, verliefd op Jon Bon Jovi en mijn vader zingend en gitaarspelend voor het naar bed gaan (ik was er van overtuigd dat hij wereldberoemd was).

In Nederland is muziek groots. Met name in de dance-industrie domineren nationale artiesten al jaren de hitlijsten. Martin Garrix (20) is daarbij de jongste ster aan het firmament. Een jongen nog, maar wel eentje die hangt met David Guetta, Usher, Justin Bieber en Kanye West. Grote namen die wij alleen kennen uit videoclips, van cameraman Daniël Bouquet bijvoorbeeld. Die filmde miljarden kijkers bij elkaar voor Rihanna, Drake en weer die Kanye.

Paul Bellaart, Vogue Man, Najaar/Winter 2016/17

We verliezen de historie niet uit het oog. Zo zijn er modeseries geïnspireerd op Herman Brood en op de legendarische jazztrompettist Chet Baker, die in 1988 uit het raam viel van kamer 210 van Hotel Prins Hendrik. In díe kamer fotografeerde Paul Bellaart één van de meestgevraagde modellen van dit moment: Jordan Barrett.

We spraken Paul Smith, die sinds de jaren zeventig outfits ontwerpt voor David Bowie, Jimi Hendrix en Paul Weller. Smith werd in zijn Londense studio aan de tand gevoeld door Freddy van De Jeugd van Tegenwoordig.

Of Laat je meevoeren door de nachten van Los Angeles - je waant je David Duchovny in Californication. Na afloop nog even detoxen met Dr. Gabrielle Francis, al jaren de health coach van The rolling Stones en je bent helemaal klaar voor Amsterdam Dance Event half oktober. Daar hebben we ook nog zeven hoofdrolspelers voor geïnterviewd. Je voelt het: deze Vogue Man is een festival der smaken.'

Karin Swerink
Editor in Chief

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man