Winning Team: de tweede editie van Vogue Man met Marwan Kenzari en Nederlandse topsporters

Van motorcross en rugby tot surfen en sprinten: wij spraken voor Vogue Man de Nederlandse sporttalenten die dit jaar voor goud gaan.

vogue-man-sport-tweede-editie
Philippe Vogelenzang, Vogue Man, voorjaar/zomer 2016.

Donderdag 17 maart ligt de tweede editie van de Nederlandse Vogue Man in de winkels! Lees wat je te wachten staat en zorg dat je deze editie als eerste in huis hebt door deze te bestellen via onderstaand bestelformulier. Meer Vogue Man? Volg al ons mannen-nieuws op Vogue.nl/man.

Van motorcross en rugby tot surfen en sprinten: wij spraken Nederlandse sporttalenten die dit jaar.

Ik kom uit een echt sportgezin. Op zondagavond zat het hele gezin steevast klaar voor Studio Sport. We keken hele weekenden naar het schaatsen, midden in de nacht naar een atletiekwedstrijd tijdens de Olympische Spelen en uren naar Wimbledon. Maar het liefst stond ik zelf te springen en te dansen, ik had wel in een gymzaal willen wónen.

Met een volle sportzomer op komst is het niet meer dan vanzelfsprekend om in deze tweede editie van Vogue Man aandacht aan 'onze' sportmannen te besteden. Van motorcross en rugby tot surfen en sprinten: wij spraken Nederlandse sporttalenten die dit jaar voor goud gaan. Wielrenner Tom Dumoulin blijkt de Limburgse nuchterheid zelve, maar wil natuurlijk altijd winnen. De winnaarsmentaliteit, focus, passie en discipline van deze topsporters zien we ook terug bij de andere inspirerende mannen in dit nummer. Zo streeft ontwerper Dries van Noten tijdens de voorbereiding van zijn shows naar perfectie en geeft Nederlands acteur Marwan Kenzari (wiens aanstaande film met niemand minder dan Tom Cruise zal zijn) niet alleen fysiek, maar ook mentaal alles om zijn prestaties naar een hoger niveau te tillen.

In de modewereld van dit seizoen zijn sportinvloeden ook alomtegenwoordig. Dit voorjaar kun je gerust (ook als je niet opgaat voor een Olympische medaille) in een tracksuit of hoodie voor de dag komen, ze zijn mooier en luxueuzer uitgevoerd dan ooit. Liever in een pak of casual klassiek? We hebben de mooiste looks uit de nieuwe collecties geselecteerd, waarmee je gegarandeerd gaat scoren. En van de avontuurlijke reismodeserie, geïnspireerd op het Wilde Westen, krijg je spontaan zin om op je paard richting de horizon te galopperen. Of richting Suriname, waar het weerbarstige binnenland de survivaller in iedere man naar boven brengt. Waar je ook heengaat: zorg voor de juiste grooming en zonneproducten, pak de juiste essentials in en neem een voorbeeld aan de vijf modemannen in dit nummer, die voor hun werk veel reizen en een expert zijn geworden in efficiënt pakken. Want mode is tenslotte ook topsport. Nou ja, bijna dan.

We gaan voor goud dit seizoen!

Karin Swerink
Editor in Chief

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man