Vogue Man Voorjaar 2017

Alles wat je te wachten staat in het nieuwe Vogue Man nummer.

Album cover, Magazine, Movie, Poster, Cool, Musical ensemble,
Marc de Groot, Vogue Man, Voorjaar 2017

16 maart ligt de vierde editie van de Nederlandse Vogue Man in de winkels! Lees wat je te wachten staat en zorg dat je deze editie als eerste in huis hebt door deze te bestellen via onderstaand bestelformulier.

Er waait een frisse wind door de mannenmodewereld: Raf Simons maakte z’n debuut bij Calvin Klein, Haider Ackermann bij Berluti, Stella McCartney presenteerde haar allereerste mannenlijn en ondertussen is een hele nieuwe generatie aan het doorbreken. De nieuwe mode is jong en doorspekt met invloeden van de straat en dat zie je terug op bijna elke pagina.

De hele wereld kent Doutzen en Lara, maar ook voor mannelijke modellen geldt tegenwoordig if it ain’t Dutch, it ain’t much. Ik ben dan ook hartstikke trots dat Erik, Masao, Niels, Sven en Quintin – de crème de la crème van de nieuwe generatie Nederlandse modellen – met z’n allen op de cover van dit nummer staan. We fotografeerden ze in Amsterdam, één dag na de mannenmodeweek in Parijs waar ze in praktisch alle grote shows meeliepen.

Tijdens het brainstormen voor dit nummer kwam het thema 'the art of living' steeds terug. In dit nummer is dan ook genoeg kunst te vinden. Zo is de serie Painted World geïnspireerd op Jean-Michel Basquiat, misschien wel de stijlvolste kunstenaar aller tijden. De shoppingpagina’s baseerden we op het werk van vijf Nederlandse kunstenaars en we interviewden de Belgische kunstenaar Frans Malschaert, die een compleet eigen universum heeft gebouwd in een gigantische loods in Amsterdam-Noord. Daar werkt hij al decennia’s aan één groot levenswerk. Een ontroerend en bijna mythisch verhaal over doorzettingsvermogen.

Ook de vier Scheveningse surfers die we portretteerden zijn echte levenskunstenaars. Hun jaloersmakende leven draait compleet om de golven, verre reizen en vriendschap. Of levend kunstwerk rapper Young Thug, die de macho hiphopwereld op z’n kop zet door op zijn albumcover te poseren in een jurk.

Een Vogue Man vol true originals: enjoy!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man