Het Amsterdamse Moise komt voor het eerst met een mannencollectie

De collectie bestaat uit merken als Lemaire, CristaSeya en Isabel Marant.

moise-lanceert-mannencollectie
Moise

De Amsterdamse high-end winkel Moise lanceert voor het eerst een mannencollectie. Moise Man start deze herfst en is een collectie bestaande uit bijzondere merken als Lemaire, Crista Seya en Isabel Marant hommes. Vanaf volgend seizoen komt daar zelfs de eerste herenlijn van het populaire Jacquemus bij.

Moise Man

Eigenaresse Monique de Randamie schetst met haar selectie mannenmode een duidelijk beeld van de "Moise-man". Net zoals bij de vrouwencollectie van Moise betekent dat geen overvloed, maar kwaliteit en eigenzinnigheid als uitgangspunt. Volgens De Randamie was de vraag naar een herencollectie erg groot. 'Wekelijks kregen wij mannen over de vloer die ons smeekten om te gaan beginnen met een herencollectie. Het waren er simpelweg te veel om te negeren!' aldus De Randamie. De mannencollectie is vanaf nu beschikbaar in de winkel aan de Ceintuurbaan in de Amsterdamse Pijp naast de reguliere damescollectie van tijdloze klassiekers en uitgesproken statement pieces.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man