Virgil van Dijk, Memphis Depay en Matthijs de Ligt staan op 3 covers van de nieuwe Vogue MAN

De nieuwe Vogue Man staat in het teken van teamspirit, met in de hoofdrol stervoetballer Matthijs de Ligt, Memphis Depay en Virgil van Dijk.

voetballers-cover-vogue-man
Vogue Man herfst/winter 2019 door Marc de Groot

Do it for the team, is het credo van de nieuwe Vogue Man. Een uitspraak die voetballers Memphis Depay, Matthijs Ligt en Virgil van Dijk op het lijf is geschreven. De drie stervoetballers van Oranje schitteren op drie covers van de nieuwe Vogue MAN, die donderdag 19 september in de winkel ligt.

Matthijs de Ligt

We fotograferen én spreken Matthijs de Ligt samen met vriendin en model AnneKee Molenaar, die samen met haar liefde op de cover staat. De twee zijn ten tijde van het interview net aangekomen in Italië, waar Matthijs – ooit de jongste verdediger van Ajax óóit – als jong talent voor Juventus gaat voetballen, de meest besproken transfer van het seizoen. In een FaceTime-gesprek van precies 29 minuten spreekt journalist Janneke van der Horst het koppel over hun relatie, ambities en het leven áchter Instagram.

Bestel hier jouw limited edition Vogue MAN, gesigneerd door Matthijs de Ligt.

vogue-man-cover-matthijs-de-ligt
Matthijs de Ligt samen met vriendin Annekee Molenaar op 1 van de 3 covers van de nieuwe Vogue MAN.
Marc de Groot, Vogue Man, najaar 2019.

Memphis Depay

Nog zo’n spraakmakende voetballer is Memphis Depay, die we onder meer interviewen over zijn bestsellersbiografie Heart of a Lion. Het boek verscheen in mei, en bevat onder meer verhalen over zijn jeugd en carrièrepad. ‘Het voelt goed als ik ’s ochtends in mijn Rolls-Royce stap, want ik heb er hard voor gewerkt.’, aldus Depay in de nieuwe Vogue Man.

Bestel hier jouw limited edition Vogue Man, gesigneerd door Memphis Depay.

vogue-man-cover-memphis-depay
Memphis Depay op 1 van de 3 covers van de nieuwe Vogue MAN.
Casper Kofi, Vogue MAN, najaar 2019.

Virgil van Dijk

Daarnaast bewonder je tien pagina’s lang Virgil van Dijk, dit jaar bekroond tot de beste voetballer van Europa. Hij veranderde in nog geen tien jaar tijd van een grillig talent bij FC Groningen tot een legende in wording bij Liverpool. Paul Bellaart fotografeerde hem thuis met zijn vrouw Rike en hun twee kinderen.

Bestel hier de nieuwe Vogue MAN online

vogue-man-cover-virgil-van-dijk
Virgil van Dijk samen met zijn dochters op 1 van de 3 covers van de nieuwe Vogue MAN.
Paul Bellaart, Vogue MAN, najaar 2019.

Holland Acht

Ook interviewde Arie Boomsma de helden van de Holland Acht. Daniël Bouquet schoot bijzonder serene zwart-witbeelden van de toproeiers, die immer samen één synchroon lopende machine moeten zijn. Daarnaast spraken we Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, van de bejubelde film ‘De Libi’. De acteurs – en goede vrienden – zijn klaar om de wereld te veroveren, dat moge duidelijk zijn.

Verwacht in Vogue Man's herfst/winternummer daarnaast een modeserie waarin vrijheid centraal staat, gefotografeerd door Misha Taylor. Ook gaan we in gesprek met comedian Patrick Laureij en zijn vriendin Merrel Westhoff, van het sieradenmerk Monocrafft. Een interview over kickboksen en compassie, maar vóóral met een Rotterdamse inborst.

Het herfst/winternummer van Vogue Man is vanaf nu verkrijgbaar in de online shop. Het is tevens mogelijk om een 'Limited Edition' aan te schaffen, gesigneerd door Matthijs de Ligt en Memphis Depay. Voor 19,95 euro krijg je het nummer in een prachtige Vogue-box opgestuurd.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man