Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar over hun Vogue MAN covershoot

Stervoetballer van Oranje en Juventus Matthijs de Ligt staat samen met zijn vriendin Annekee Molenaar op één van de drie covers van de nieuwe Vogue MAN.

Stervoetballer van Oranje en Juventus Matthijs de Ligt staat samen met zijn vriendin Annekee Molenaar op één van de drie covers van de nieuwe Vogue MAN. In deze video zie je hoe het stel hun Vogue shoot vond, wat ze doen op een vrije dag en wat de ideale outfit van Matthijs is.

Matthijs en Annekee

Matthijs de Ligt en zijn vriendin en model AnneKee Molenaar staan samen op cover van de nieuwe Vogue MAN, net als Virgil van Dijk en Memphis Depay. Het jonge stel is ten tijde van het interview in het nummer net aangekomen in Italië, waar Matthijs – ooit de jongste verdediger van Ajax óóit – als jong talent voor Juventus gaat voetballen, de meest besproken transfer van het seizoen.

Bestel hier jouw limited edition Vogue MAN, gesigneerd door Matthijs de Ligt.

Hun shoot voor Vogue MAN vond plaats in Nederland, met fotograaf Marc de Groot en stylist Jos van Heel. In deze video neem je een kijkje backstage bij de shoot en vertellen Matthijs en Annekee wat ze van de kleding vonden, hoe ze een vrije dag besteden en wat mode voor hun betekent.

Video: Whitney Valerie

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man